Dotări

Calitatea și performanța sunt concepte care ne ghidează în ceea ce facem. Echipamentele cu care sunt dotate clinicile Dr. Holhoș sunt aparate de ultimă generație, cu performanțe și capacități ridicate, constant actualizate și calibrate.

Platforma disponibilă în premieră în rețeaua Dr. Holhoș, oferă posibilitatea realizării de operații laser complexe, acoperind astfel întreaga gamă de intervenții chirurgicale laser.

Chirurgia refractivă LASER este o metodă de tratament ce a fost dezvoltată în ideea corectării dioptriilor. Operația se poate face la ambii ochi în aceeași ședință.

Imaginile OCT4 intraoperatorii integrate ale ZEISS OPMI LUMERA 700 permit o vizualizare clară a fiecărei intervenții chirurgicale, ajutând la obținerea unor rezultate excelente.

Pentacam® AXL Wave, este un aparat unic, revoluționar, care combină pentru prima dată mai multe tipuri de scanare pentru a oferi o imagine completă, în detaliu, asupra corneei și a cristalinului.

Măsurarea automată a refracției se realizează cu ajutorul unui aparat oftalmic de precizie, sub denumirea de refractometru, utilizat pentru a determina puterea dioptrică.

Acest aparat se folosește pentru examinarea fundului de ochi.
Este indicat pentru a stabili diagnosticul afecțiunilor retinei și pe cele ale coroidei.

Una din investigațiile oftalmologice de ultimă generație care permite diagnosticarea precoce, tratamentul țintit și urmărirea corectă a unei game variate de afecțiuni oculare.

Perimetrul computerizat este un instrument de diagnostic modern pentru testarea precisă și rapidă a câmpului vizual care permite obținerea unor rezultate fiabile și precise în orice situație.

Este cea mai nouă versiune de ecograf de înaltă rezoluție care opțional permite realizarea funcțiilor de biometrie și pahimetrie. Biometria constă în măsurarea lungimii axiale a ochiului.

Permite reprezentarea fundului de ochi. Angiofluorografia (AFG) este o metodă de înregistrare a sistemului vascular retinian utilizând ca substanță de contrast fluoresceina sodică.

Topografia corneană constă în realizarea unei hărți computerizate prin scanarea suprafețelor corneei (anterioară și posterioară). Folosește tehnologie Placido disk care oferă precizie de sub-microni.

Tratamentele laser pentru cataractă secundară, retinopatie diabetică sau glaucom sunt proceduri scurte, care se realizează cu anestezic local și picături pentru dilatarea pupilei.

VegaCBM x-linker este un dispozitiv UV cu un singur LED pentru operația de Cross-linking. Camera video integrată și procedura ghidată de pe ecran fac ca dispozitivul să fie unic pe piață.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare