Dotări

Calitatea și performanța sunt concepte care ne ghidează în ceea ce facem. Echipamentele cu care sunt dotate clinicile Dr. Holhoș sunt aparate de ultimă generație, cu performanțe și capacități ridicate, constant actualizate și calibrate.

Noul aparat de investigații MS-39 este unic în Romania, fiind capabil să realizeze investigații complexe și de detaliu asupra corneei, necesare în cazurile de chirurgie refractivă laser și în diagnosticarea precisă a keratoconusului.

Pentacam® AXL Wave, este un aparat unic, revoluționar, care combină pentru prima dată mai multe tipuri de scanare pentru a oferi o imagine completă, în detaliu, asupra corneei și a cristalinului.

Revo FC este un dispozitiv all-in-one care poate fi utilizat pentru investigații multiple

VISUMAX® 800 de la ZEISS reprezintă cea mai recentă generație de lasere femtosecunde ZEISS, oferind un timp laser redus în comparație cu predecesorii săi, în timp ce operația SMILE® pro ne permite să creăm o experiență rapidă și confortabilă pentru pacient.

Platforma disponibilă în premieră în rețeaua Dr. Holhoș, oferă posibilitatea realizării de operații laser complexe, acoperind astfel întreaga gamă de intervenții chirurgicale laser.

Imaginile OCT4 intraoperatorii integrate ale ZEISS OPMI LUMERA 700 permit o vizualizare clară a fiecărei intervenții chirurgicale, ajutând la obținerea unor rezultate excelente.

Perseus este un microscop endotelial, care oferă mai multe tipuri de investigații, utilizate în diagnosticul distrofiilor corneene, bolilor degenerative și în evaluarea pre și postoperatorie a operațiilor de cataractă.

Chirurgia refractivă LASER este o metodă de tratament ce a fost dezvoltată în ideea corectării dioptriilor. Operația se poate face la ambii ochi în aceeași ședință.

Măsurarea automată a refracției se realizează cu ajutorul unui aparat oftalmic de precizie, sub denumirea de refractometru, utilizat pentru a determina puterea dioptrică.

Acest aparat se folosește pentru examinarea fundului de ochi.
Este indicat pentru a stabili diagnosticul afecțiunilor retinei și pe cele ale coroidei.

Una din investigațiile oftalmologice de ultimă generație care permite diagnosticarea precoce, tratamentul țintit și urmărirea corectă a unei game variate de afecțiuni oculare.

Perimetrul computerizat este un instrument de diagnostic modern pentru testarea precisă și rapidă a câmpului vizual care permite obținerea unor rezultate fiabile și precise în orice situație.

Este cea mai nouă versiune de ecograf de înaltă rezoluție. Ecografia oculo-orbitară este o ecografie obișnuită, nedureroasă, care permite evaluarea țesuturilor moi ale orbitei, ochiului ca un întreg, dar și diferitelor structuri oculare.

Permite reprezentarea fundului de ochi. Angiofluorografia (AFG) este o metodă de înregistrare a sistemului vascular retinian utilizând ca substanță de contrast fluoresceina sodică.

Topografia corneană constă în realizarea unei hărți computerizate prin scanarea suprafețelor corneei (anterioară și posterioară). Folosește tehnologie Placido disk care oferă precizie de sub-microni.

Tratamentele laser pentru cataractă secundară, retinopatie diabetică sau glaucom sunt proceduri scurte, care se realizează cu anestezic local și picături pentru dilatarea pupilei.

VegaCBM x-linker este un dispozitiv UV cu un singur LED pentru operația de Cross-linking. Camera video integrată și procedura ghidată de pe ecran fac ca dispozitivul să fie unic pe piață.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Formular de programare