Clinica Oftalmologie Alba Iulia

Înființată în anul 2011, clinica din Alba Iulia, județul Alba, este prima clinică deschisă în rețeaua Dr. Holhoș, cu scopul de a oferi pacienților servicii de oftalmologie la standarde internaționale.

Operatii

La Clinica Oftalmologie Alba Iulia se realizează următoarele tipuri de operații:

 

Investigatii

Printre principalele investigatii care se efectueaza la Clinica de Oftalmologie Dr. Holhos din Alba Iulia, enumeram urmatoarele:

Descopera pe site pachetul complet de investigatii.

Consultatii

In functie de nevoile fiecarui pacient, la Clinica Oftalmologie Alba Iulia se pot face programari pentru urmatoarele tipuri de consultatii:

Tratamente

La Clinica Oftalmologie Alba Iulia sunt disponibile urmatoarele tipuri de tratamente:

Medici

Medic chirurg oftalmolog

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog. Doctor în științe medicale

Dr. Stupariu oferă consultații în cadrul clinicii Dr. Holhoș din Alba Iulia și Sibiu. A absolvit Facultatea de Medicină Victor Papilian Sibiu în 2011, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București.

Mai multe detalii

Medic Primar oftalmolog

Dr. Creț face consultații de specialitate alături de dr. Holhoș, la clinica din Alba Iulia. Dr. Creț poate oferi consultații cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pacienților clinicii, în limita plafonului lunar oferit de CNAS.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog și oftalmopediatru

Dr. Țicle oferă consultații la clinica Dr. Holhoș din Alba Iulia și la cea din Turda, precum și la cabinetul din Aiud. Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, dr. Alexandra Țicle a urmat de-a lungul carierei sale, cursuri de oftalmo-pediatrie și strabologie, glaucom și câmp vizual, patologie vitreo-retiniană și a polului anterior. 

Mai multe detalii

Preturi

Galerie foto

Localizare pe harta

Clinica Oftalmologie Alba Iulia

Bd. Revoluției 1989 Nr. 2F
Alba Iulia Alba
România
L-V - 8-18:30, S - 10-14

Telefon: 0358104654
Email: office@drholhos.ro

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!