Clinica Oftalmologie Cluj-Napoca

Clinica Oftalmologie din Cluj Napoca este gândită să ofere servicii superioare de investigație și chirurgie pentru toate afecțiunile oftalmologice, fiind cea de-a 5-a clinică din rețeaua Dr. Holhoș

Operatii

La Clinica Oftalmologie Cluj-Napoca se realizează următoarele tipuri de operații:

Investigatii

Printre principalele investigatii care se efectuează la Clinica de Oftalmologie Dr. Holhos din Cluj-Napoca, enumeram urmatoarele:

Descopera pe site pachetul complet de investigatii.

Consultatii

In functie de nevoile fiecarui pacient, la Clinica Oftalmologie Cluj-Napoca se pot face programari pentru urmatoarele tipuri de consultatii:

Tratamente

La Clinica Oftalmologie Cluj-Napoca sunt disponibile urmatoarele tipuri de tratamente:

Medici

Medic chirurg oftalmolog

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog și oftalmopediatru

Dr. Țicle oferă consultații la clinica Dr. Holhoș din Alba Iulia și la cea din Turda, precum și la cabinetul din Aiud. Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, dr. Alexandra Țicle a urmat de-a lungul carierei sale, cursuri de oftalmo-pediatrie și strabologie, glaucom și câmp vizual, patologie vitreo-retiniană și a polului anterior. 

Mai multe detalii

Preturi

Galerie foto

Localizare pe harta

Clinica Oftalmologie Cluj-Napoca

Str. Intre Lacuri nr 30a
Cluj-Napoca Cluj
România
L-V - 9-18:30, S - 10-14 (doar pentru consultații postoperatorii)

Telefon: 0790 048 427
Email: clinicacluj@drholhos.ro

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare