Felszereltség

A minőség és a teljesítmény azok a fogalmak, amelyek vezérelnek minket a tevékenységünk folyamán. A Dr. Holhoș klinikái a legmodernebb, nagy teljesítményű és kapacitású, folyamatosan frissített és kalibrált eszközökkel vannak felszerelve.

Romániában egyedülálló: Az ArcScan Insight® 100 egy szaruhártya ultrahang szkenner, amely segít a klinikai és sebészeti döntések meghozatalában.

Az új MS-39 készülék egyedülálló Romániában, amely képes a lézeres refraktív sebészethez és a keratoconus pontos diagnózisához szükséges összetett és részletes szaruhártya-vizsgálatok elvégzésére.

A Pentacam® AXL Wave egy egyedülálló, forradalmi eszköz, amely először kombinálja a többféle szkennelést, hogy teljes, részletes képet adjon a szaruhártyáról és a szemlencséről.

A Revo FC egy all-in-one eszköz, amely több vizsgálathoz is használható.

A ZEISS VISUMAX® 800 a ZEISS femtoszekundumos lézerek legújabb generációját képviseli, amely elődeihez képest csökkentett lézeridőt kínál, míg a SMILE® pro sebészet lehetővé teszi a gyors és kényelmes páciensélményt.

A Dr. Holhoș-hálózatban először elérhető platform lehetőséget nyújt komplex lézeres műtétek elvégzésére, így a lézeres sebészet teljes spektrumát lefedi.

A ZEISS OPMI LUMERA 700 integrált műtét közbeni OCT4-felvételei minden műtéti beavatkozásról tiszta képet adnak, így segítve a kiváló eredmények elérését.

A Perseus egy endoteliális mikroszkóp, amely többféle vizsgálatot kínál, és amelyet a szaruhártya-dystrophiák, degeneratív betegségek diagnosztikájában, valamint a szürkehályogműtétek előtti és utáni értékelésben használnak.

A LASER refraktív sebészet egy olyan kezelési módszer, amelyet a dioptriák korrekciójának gondolatával fejlesztettek ki. A műtét mindkét szemen elvégezhető egyazon kezelés során.

Az automatikus refrakciómérés egy precíziós szemészeti eszközzel, az úgynevezett refraktométerrel történik, amelyet a dioptria teljesítmény meghatározására használnak.

Ez az eszköz a szemfenék vizsgálatára szolgál. A retina és az érhártya rendellenességeinek diagnosztizálására javallott.

Az egyik legkorszerűbb szemészeti vizsgálat, amely lehetővé teszi a korai diagnózist, a célzott kezelést és a szembetegségek széles körének megfelelő nyomon követését.

A számítógépes periméter egy modern diagnosztikai eszköz a pontos és gyors látótérvizsgálathoz, amely minden helyzetben megbízható és pontos eredmények elérését teszi lehetővé.

Ez a nagy felbontású ultrahangos szkenner legújabb változata. Az oculo-orbitális ultrahang egy gyakori, fájdalommentes ultrahangvizsgálat, amely lehetővé teszi a szemgödör lágy szöveteinek, a szem egészének és a különböző szemészeti struktúráknak az értékelését.

Lehetővé teszi a szemfenék ábrázolását. Az angifluorográfia (AFG) a retina érrendszerének rögzítésére szolgáló módszer, amely nátrium-fluoreszceint használ kontrasztanyagként.

A szaruhártya topográfia a szaruhártya (elülső és hátsó) felszínének számítógépes feltérképezéséből áll, amely a Placido lemezes technológiát használja, amely szubmikronos pontosságot biztosít.

A másodlagos szürkehályog, a diabéteszes retinopátia vagy a zöldhályog lézeres kezelése rövid, helyi érzéstelenítéssel és pupillatágító cseppekkel végzett eljárás.

A VegaCBM x-linker egy egy LED-es UV készülék a Cross-linking műtéthez. A beépített videokamera és a képernyőn irányított eljárás egyedülállóvá teszi a készüléket a piacon.

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.