Tratamente

Tratamentele laser pentru cataractă secundară, retinopatie diabetică sau glaucom sunt proceduri scurte, care se realizează cu anestezic local și picături pentru dilatarea pupilei. Nu sunt considerate intervenții chirurgicale, ci tratamente punctuale, utilizate în scopuri diferite în funcție de afecțiune.

Fotocoagularea laser este o procedură medicală care constă în aplicarea unui fascicul de lumină care în contact cu ochiul are efect termic, având ca rezultat cauterizarea fină a vaselor de sânge la nivel ocular. În funcție de patologie, această procedură se poate efectua în sala de operație sau în cabinetul medicului.

Laserul YAG este o procedură simplă, fără durere și de scurtă durată care se efectuează în cabinetul medicului oftalmolog cu scopul de a îndepărta problemele oculare.

Injecțiile intravitreene se fac după un examen oftalmologic complet (acuitate vizuală, măsurarea presiunii intraoculare, refracție și examinarea fundului de ochi) și imagistic care constă în efectuarea unui OCT (Tomografie în coerență optică) și după caz a unei Angiofluorografii (AFG).

Iridotomia laser este o procedură care constă în realizarea prin iris a unui canal de scurgere pentru umoarea apoasă, pentru a facilita eliminarea acesteia.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!