Cabinete și Clinici

Înființată în anul 2011, clinica din Alba Iulia, județul Alba, este prima clinică deschisă în rețeaua Dr. Holhoș, cu scopul de a oferi pacienților servicii de oftalmologie la standarde internaționale.

Clinica Oftalmologie din Cluj Napoca este gândită să ofere servicii superioare de investigație și chirurgie pentru toate afecțiunile oftalmologice, fiind cea de-a 5-a clinică din rețeaua Dr. Holhoș

Clinica Dr. Holhoș Sibiu a fost deschisă în anul 2021, fiind cea de-a patra deschisă în rețea. Clinica Dr. Holhoș oferă soluții chirurgicale minim invazive celor care suferă de cataractă, miopie, hipermetropie, dezlipire de retină, glaucom și alte afecțiuni oculare.

Clinica de la Turda a fost deschisă în anul 2017, fiind cea de-a doua deschisă în rețea, din dorința de a fi mai aproape de pacienții din zona Turda-Cluj.

Clinica Dr. Holhoș Mediaș a fost deschisă în anul 2018, fiind cea de-a treia deschisă în rețea. Punem la dispoziția pacienților servicii de diagnostic și tratament oftalmologic, alături de toată gama de servicii chirurgicale oftalmologice.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare