Reducere de dioptrii RelEX SMILE

Operația laser RelEx SMILE este cea mai actuală tehnică pentru reducerea dioptriilor, care se poate efectua cu laserul femtolaser VisuMax Carl Zeiss Meditec.

Operația

Tehnica RelexSmile folosește tehnologia laser cu femtosecunde pentru a corecta dioptriile. Nu presupune îndepărtarea epiteliului, cum este cazul tehnicii PRK și nici decuparea prin “flap” (tehnica FemtoLasik).

Intervenția este minim invazivă, și se realizează cu ajutorul sistemului inovativ VisuMax® Zeiss. Într-un singur pas, este creată o lenticulă refractivă și o mică incizie, în interiorul corneei intacte. Restul corneei rămâne intact, iar cu ajutorul laserului cu femtosecunde se modifică forma corneei, obținându-se astfel corecția de refracție dorită.

Pacientul vede bine imediat după operație, iar recuperarea este complet nedureroasă. Vederea se recuperează în timp foarte scurt, de obicei fiind necesar doar un repaos de 72 ore, după care pacienții pot reveni la activitățile zilnice. Procesul de vindecare integral poate dura până la 3 luni, dar pacientul nu resimte nici un disconfort în tot acest timp.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare