Echipa

Punem întotdeauna pacientul pe primul loc, și suntem alături de fiecare pacient cu grijă și atenție, pentru ca experiența în clinicile Dr. Holhoș să rămână una dintre cele mai plăcute. Echipa Dr. Holhoș este o echipă dinamică, formată din specialiști dedicați meseriei și domeniului oftalmologic.

Medici

Medic chirurg oftalmolog

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog. Doctor în științe medicale

Dr. Stupariu oferă consultații în cadrul clinicii Dr. Holhoș din Alba Iulia și Sibiu. A absolvit Facultatea de Medicină Victor Papilian Sibiu în 2011, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Creț face consultații de specialitate alături de dr. Holhoș, la clinica din Alba Iulia. Dr. Creț poate oferi consultații cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pacienților clinicii, în limita plafonului lunar oferit de CNAS.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Vonica a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București și la Spitalul de Urgență din Sibiu. Studiile doctorale le-a finalizat la Universitatea de Medicină și Farmacie Sibiu.

Mai multe detalii

Medic primar oftalmolog și oftalmopediatru

Dr. Laura Constantin este medic primar oftalmolog și oftalmopediatru, cu o vastă experiență în diagnosticarea afecțiunilor oftalmologice la copii. Dr. Constantin a absolvit cursurile Facultății de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu, urmând apoi rezidențiatul în Spitalul Județean Sibiu.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog și oftalmopediatru

Dr. Țicle oferă consultații la clinica Dr. Holhoș din Alba Iulia și la cea din Turda, precum și la cabinetul din Aiud. Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, dr. Alexandra Țicle a urmat de-a lungul carierei sale, cursuri de oftalmo-pediatrie și strabologie, glaucom și câmp vizual, patologie vitreo-retiniană și a polului anterior. 

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, dr. Grigore a continuat ca medic rezident oftalmolog la Spitalul clinic Județean Mureș. Din 2017 colaborează ca medic oftalmolog cu Spitalul Orășenesc Luduș și tot din 2017, este parte din echipa rețelei Dr. Holhoș.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Alexandra Czika oferă consultații de specialitate în cadrul clinicii Dr. Holhoș din Mediaș.

Mai multe detalii
Dr. Irina Roxana Bartoș

Medic specialist oftalmolog

Dr. Loredana Schiau-Popa

Medic specialist oftalmolog

Dr. Larisa Cujbă

Medic specialist oftalmolog

Dr. Emanuela Romaniuc

Medic specialist oftalmolog

Management

Director General

Absolventă a cursului de Management spitalicesc din cadrul Școlii Naționale de Sănătate Publică și Management Sanitar din București, Andra este unul din membrii fondatori ai rețelei Dr. Holhoș, alături de dr. Teodor Holhoș, rețea care include clinici de chirurgie oftalmologică și cabinete de optică medicală în mai multe județe.

Mai multe detalii

Manager General

Georgiana s-a întors în România după ce a locuit 13 ani în Spania, unde a și urmat studiile superioare în asistență medicală a Universității Alcala De Henares, Madrid, Grado En Enfermeria, absolvind în anul 2013. După o perioadă în care a fost angajată a Centrului Medical Saluddia din Madrid, ca asistentă medicală, Georgiana a decis să revină în țară.

Mai multe detalii

Manager clinică Turda și Mediaș

Doru a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, secția Finanțe-Bănci, după finalizarea studiilor liceale cu specializarea Informatică, la Turda. Experiența în domeniul economic a fost completată cu un training în Business Management în SUA, și participarea la multiple congrese și specializări punctuale, dedicate managementului în domeniul medical.

Mai multe detalii
Morariu Angela-Elena

Manager Clinica Alba

Cordea Ioana Emanuela

Responsabil Clinica CLUJ

Sacasan Bianca Ramona

Responsabil Clinica MEDIAS

Tandea Eliza Silvana

Responsabil Clinica Turda

Văcar Denisa

Responsabil Clinica Sibiu

Asistent medical
Borcau Adina Georgiana
Borza Ioana
Fazekas Anca
Homojdian Andrada
Mateiu Adina Ioana
Florina Dobra
Hudea Raluca
Pasca Armina Ancuta
Topor Diana Ionela
Ocnean Claudia Alexandra
Morar Gabriela
Stanciu Bianca Ioana
Consultant vânzări
Teodora Poftodor
Andreiu Alexandra
Arion Oana Anca
Balan Ramona
Barna Bianca Miruna
Boian Monica
Cenusa Cristina Alexandra
Coman Nicoleta Laura
Danciu Codruta
Fekete Dariana
Imbuzan Roxana Adela
Irimie Alexandra
Luca Laura Maria
Macavei Denisa Maria
Marin Ana Maria
Mustatia Mioara
Musteata Sorina
Pop Nicoleta
Todea Cristina
Vesa Larisa Nicoleta
Amalia Cristina Butnariu
Bogdan Adela Cristina
Rațiu Simona Codruta
Cetean Coralia
Iancu Iulia Sorina
Optometrist
Moldovan Gabriela
Baic Simona Andreea
Drăgan Daniela Alexandrina
Suto Cristina Maria
Rusu Craiu Ana
Nagy Maria
Front desk
Boitor Denisa
Muntean Anca Nicoleta
Departament juridic
Muntean Manuela
Nelega Nicoleta Maria
Oroian Denisa Cristina
Departament economic
Fulea Maria Iuliana
Mihai Mihaela Cosmina
Sicoe Elena Carola
Todor Adina Nicoleta
Vogth Georgeta Ruxandra
Cioruta Claudia
Echipa de montaj
Negrea Andreea Maria
Oltean Ioana Adina
Mihăilean Mihaela Roxana
Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare