Echipa

Punem întotdeauna pacientul pe primul loc, și suntem alături de fiecare pacient cu grijă și atenție, pentru ca experiența în clinicile Dr. Holhoș să rămână una dintre cele mai plăcute. Echipa Dr. Holhoș este o echipă dinamică, formată din specialiști dedicați meseriei și domeniului oftalmologic.

Medici

Medic chirurg oftalmolog

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog. Doctor în științe medicale

Dr. Stupariu oferă consultații în cadrul clinicii Dr. Holhoș din Alba Iulia și Sibiu. A absolvit Facultatea de Medicină Victor Papilian Sibiu în 2011, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Creț face consultații de specialitate alături de dr. Holhoș, la clinica din Alba Iulia. Dr. Creț poate oferi consultații cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pacienților clinicii, în limita plafonului lunar oferit de CNAS.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Vonica a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București și la Spitalul de Urgență din Sibiu. Studiile doctorale le-a finalizat la Universitatea de Medicină și Farmacie Sibiu.

Mai multe detalii

Medic primar oftalmolog și oftalmopediatru

Dr. Laura Constantin este medic primar oftalmolog și oftalmopediatru, cu o vastă experiență în diagnosticarea afecțiunilor oftalmologice la copii. Dr. Constantin a absolvit cursurile Facultății de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu, urmând apoi rezidențiatul în Spitalul Județean Sibiu.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog și oftalmopediatru

Dr. Țicle oferă consultații la clinica Dr. Holhoș din Alba Iulia și la cea din Turda, precum și la cabinetul din Aiud. Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, dr. Alexandra Țicle a urmat de-a lungul carierei sale, cursuri de oftalmo-pediatrie și strabologie, glaucom și câmp vizual, patologie vitreo-retiniană și a polului anterior. 

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, dr. Grigore a continuat ca medic rezident oftalmolog la Spitalul clinic Județean Mureș. Din 2017 colaborează ca medic oftalmolog cu Spitalul Orășenesc Luduș și tot din 2017, este parte din echipa rețelei Dr. Holhoș.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Alexandra Czika oferă consultații de specialitate în cadrul clinicii Dr. Holhoș din Mediaș.

Mai multe detalii

Medic rezident oftalmolog

Dr. Leafu-Popa este alături de echipa Dr. Holhoș din 2019, la clinica din Turda. Absolventă a Universității de Medicină și farmacie „Carol Davila“, București, dr. Leafu-Popa a urmat stagii de practică la Universitatea din Sheffield, Regatul Unit și la Clinica Rhéna din Strasbourg, Franța, pentru ca mai apoi să continue ca medic rezident oftalmolog, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Mai multe detalii
Dr. Irina Roxana Bartoș

Medic specialist oftalmolog

Management

Director General

Absolventă a cursului de Management spitalicesc din cadrul Școlii Naționale de Sănătate Publică și Management Sanitar din București, Andra este unul din membrii fondatori ai rețelei Dr. Holhoș, alături de dr. Teodor Holhoș, rețea care include clinici de chirurgie oftalmologică și cabinete de optică medicală în mai multe județe.

Mai multe detalii

Manager General

Georgiana s-a întors în România după ce a locuit 13 ani în Spania, unde a și urmat studiile superioare în asistență medicală a Universității Alcala De Henares, Madrid, Grado En Enfermeria, absolvind în anul 2013. După o perioadă în care a fost angajată a Centrului Medical Saluddia din Madrid, ca asistentă medicală, Georgiana a decis să revină în țară.

Mai multe detalii

Manager clinică Turda și Mediaș

Doru a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, secția Finanțe-Bănci, după finalizarea studiilor liceale cu specializarea Informatică, la Turda. Experiența în domeniul economic a fost completată cu un training în Business Management în SUA, și participarea la multiple congrese și specializări punctuale, dedicate managementului în domeniul medical.

Mai multe detalii

Manager achiziții clinică Alba Iulia

Iulia Iancu este parte din echipa Dr. Holhoș din 2016, având experiență în departamentul de vânzări, unde a activat în principal ca și consultant vânzări ochelari, lentile și accesorii. O fire ambițioasă, bine organizată și orientată spre soluții, Iulia a preluat de-a lungul timpului mai multe sarcini manageriale, fiind ulterior promovată în funcția de manager clinică Alba Iulia.

Mai multe detalii
Asistent medical
Tandea Eliza Silvana

Asistent Șef Turda

Săcășan Bianca Ramona

Administrator clinică Mediaș

Topor Diana Ionela

Asistent Medical

Coardoș Diana Adriana

Asistent Medical

Văcar Denisa

Asistent medical

Ocnean Claudia Alexandra

Asistent Medical

Morar Gabriela

Asistent Medical

Beres Tunde

Asistent Medical

Ghibescu Adela

Consultant Investigatii

Stanciu Bianca Ioana

Consultant Investigatii

Consultant vânzări
Amalia Butnariu

Consultant Vanzari

Poștă Mădălina

Consultant Vanzari

Bogdan Adela Cristina

Consultant Vanzari

Andreica Roxana Adela

Consultant Vanzari

Bucur Melinda

Consultant Vanzari

Rațiu Simona Codruta

Consultant Vanzari

Cetean Coralia

Consultant Teius

Păcurar Ioana

Consultant Cabinet Blaj

Țălnar Daniela Maria

Consultant Aiud

Gagea Ancuța Armina

Consultant Cabinet Sebes și Cugir

Oroian Denisa Cristina

Consultant Cabinet Alba Bulevard

Optometrist
Moldovan Gabriela

Optometrist

Hudea Raluca

Optometrist

Drăgan Daniela Alexandrina

Optometrist

Suto Cristina

Optometrist

Arsin Lucia

Optometrist

Nagy Maria

Optometrist

Front desk
Teodora Poftodor

Receptionist

Boitor Denisa

Receptionist

Muntean Anca Nicoleta

Receptionist

Departament juridic
Todor Adina Nicoleta

Contabil

Vogth Georgeta Ruxandra

Contabil

Cioruță Claudia Alina

Contabil

Echipa de montaj
Oltean Ioana Adina

Montaj

Mihăilean Mihaela Roxana

Montaj

Nelega Nicoleta Maria

Montaj

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare