Clinica Oftalmologie Târgu Mureș

Clinica Oftalmologie din Târgu Mureș este gândită să ofere servicii superioare de investigație și chirurgie pentru toate afecțiunile oftalmologice, fiind cea de-a 6-a clinică din rețeaua Dr. Holhoș

Operatii

La Clinica Oftalmologie Târgu Mureș se realizează următoarele tipuri de operații:

Investigatii

Printre principalele investigatii care se efectuează la Clinica de Oftalmologie Dr. Holhos din Târgu Mureș, enumeram urmatoarele:

Descopera pe site pachetul complet de investigatii.

Consultatii

In functie de nevoile fiecarui pacient, la Clinica Oftalmologie Târgu Mureș se pot face programari pentru urmatoarele tipuri de consultatii:

Tratamente

La Clinica Oftalmologie Târgu Mureș sunt disponibile urmatoarele tipuri de tratamente:

Medici

Medic chirurg oftalmolog

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Mai multe detalii

Medic primar oftalmolog

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, dr. Grigore a continuat ca medic rezident oftalmolog la Spitalul clinic Județean Mureș. Din 2017 colaborează ca medic oftalmolog cu Spitalul Orășenesc Luduș și tot din 2017, este parte din echipa rețelei Dr. Holhoș.

Mai multe detalii

Preturi

Galerie foto

Localizare pe harta

Clinica Oftalmologie Târgu Mureș

Bulevardul 1 Decembrie 1918 214, 540509
Târgu Mureș
România
Orar – în curând

Telefon: 0377702880
Email: office@drholhos.ro

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Formular de programare