Laser fotocoagulare (pentru retinopatie diabetică)

Fotocoagularea laser este o procedură medicală care constă în aplicarea unui fascicul de lumină care în contact cu ochiul are efect termic, având ca rezultat cauterizarea fină a vaselor de sânge la nivel ocular. În funcție de patologie, această procedură se poate efectua în sala de operație sau în cabinetul medicului.

Când este indicată fotocoagularea laser?

Fotocoagularea laser este indicată în multiple afecțiuni cum ar fi retinopatia diabetică, ocluziile vasculare retiniene, unele afecțiuni retiniene vasculare, tumori oculare, dezlipire de retină. În funcție de afecțiunea pe care o tratează, numărul ședințelor poate fi variabil. În retinopatia diabetică se începe cu 3 ședințe la un interval de 2 săptămâni.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare