Laser fotocoagulare (pentru retinopatie diabetică)

Fotocoagularea laser este o procedură medicală care constă în aplicarea unui fascicul de lumină care în contact cu ochiul are efect termic, având ca rezultat cauterizarea fină a vaselor de sânge la nivel ocular. În funcție de patologie, această procedură se poate efectua în sala de operație sau în cabinetul medicului.

Când este indicată fotocoagularea laser?

Fotocoagularea laser este indicată în multiple afecțiuni cum ar fi retinopatia diabetică, ocluziile vasculare retiniene, unele afecțiuni retiniene vasculare, tumori oculare, dezlipire de retină. În funcție de afecțiunea pe care o tratează, numărul ședințelor poate fi variabil. În retinopatia diabetică se începe cu 3 ședințe la un interval de 2 săptămâni.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Formular de programare