Consultatii

Controlul oftalmologic presupune o serie de proceduri realizate de medicul specialist, pentru a stabili calitatea vederii pacientului. Pentru a beneficia de o consultație oftalmologică în clinicile Dr. Holhoș, aveți nevoie de o programare în prealabil. Aceasta se poate face telefonic sau completând formularul de pe site. Se recomandă respectarea programării stabilite, pentru a evita un decalaj orar.

Consultul oftalmologic de bază cuprinde o serie de proceduri, începând cu discuția cu medicul oftalmolog, recomandarea și interpretarea investigațiilor de specialitate și diagnosticul final, alături de scrisoarea medicală.

Controlul post-operator se realizează la intervale de timp prestabilite, după intervențiile chirurgicale.
Control postoperator cataractă – se efectuează la 45 zile după intervenție, și include acuitate vizuală, tonometrie oculară și fund de ochi.

Consultațiile pediatrice se adresează tuturor grupelor de vârstă, de la nou născut, până la 18 ani. Există metode specifice și aparatură performantă adecvate vârstei și nivelului de colaborare al copilului.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Formular de programare