Consultatii

Consultațiile în clinicile Dr. Holhoș se fac pe bază de programare.
Pacientul beneficiază de un consult complet în cadrul clinicii, aceasta presupunând următoarele proceduri: măsurarea dioptriilor cu auto refractometru computerizat, prescrierea corecției optice, prescrierea lentilelor de contact, măsurarea tensiunii intraoculare și examinarea fundului de ochi.
Dacă, pentru stabilirea diagnosticului, medicul va avea nevoie de investigații suplimentare, acestea se pot efectua în clinică, costurile nefiind incluse în costul consultației.

Consultul oftalmologic de bază cuprinde o serie de proceduri, începând cu discuția cu medicul oftalmolog, recomandarea și interpretarea investigațiilor de specialitate și diagnosticul final, alături de scrisoarea medicală.

Controlul post-operator se realizează la intervale de timp prestabilite, după intervențiile chirurgicale.
Control postoperator cataractă – se efectuează la 45 zile după intervenție, și include acuitate vizuală, tonometrie oculară și fund de ochi.

Consultațiile pediatrice se adresează tuturor grupelor de vârstă, de la nou născut, până la 18 ani. Există metode specifice și aparatură performantă adecvate vârstei și nivelului de colaborare al copilului.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare