Laser Excimer Zeiss Mel 90

Chirurgia refractivă LASER este o metodă de tratament ce a fost dezvoltată în ideea corectării dioptriilor. Operația se poate face la ambii ochi în aceeași ședință.

Beneficiile Laserului Excimer Zeiss MEL 90

  • funcția FLEXIQUENCE ne oferă posibilitatea de a alege între 250 și 500 Hz, ceea ce înseamnă un timp redus al operației. Frecvența de 500 Hz poate produce o viteză de ablație de 1,3 secunde pentru 1 dioptrie. Tratamentele mai scurte sunt mai confortabile pentru pacient și creează mai puțină anxietate
  • tracker rapid pentru ochi cu un timp de răspuns scurt
  • profil Triple-A, algoritmul ablației avansate al laserului MEL 90 combină profilurile disponibile pe care le regăseam la laserele anterioare

Tehnologii Laser

PRK: Aceasta este operația laser cu cel mai scăzut risc, dintre toate tipurile de operații laser pentru corectarea vederii. Acest lucru este susținut de studiile realizate pe pacienții operați de-a lungul timpului, la nivel european și în SUA, fiind o tehnologie patentată și utilizată pentru prima dată în anul 1987, acum mai bine de 30 de ani. Chirurgii au avut astfel o lungă experiență cu aceasta, iar timpul a permis urmărirea clară a efectelor acesteia.

LASIK este cea de-a doua tehnologie, apărută recent, iar FemtoLASIK este varianta și mai avansată a acesteia, care presupune realizarea operației LASIK cu 2 lasere. Cu ajutorul femtolaserului se decupează un flap cornean, iar dioptriile sunt corectate cu ajutorul laserului Excimer. La final, flap-ul creat este așezat la loc.

SMILE face parte din a treia generație, ultima apărută în lumea oftalmologiei. Operația SMILE este singura care oferă pacienților cel mai ridicat grad de confort – nu doare, disconfortul este absolut minimal, iar recuperarea se face în câteva zile. În 72 de ore, pacienții își pot relua activitățile zilnice. Rezultatele sunt spectaculoase chiar și la 30 de minute după operație.

Ce se trateaza cu Laserul Excimer?

In cadrul retelei de oftlamologie Dr Holhoș este utilizat LASER EXCIMER MEL 90 ZEISS  în operații cu laser pentru corectarea viciilor de refracție:

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!