Laser yag (pentru cataractă secundară)

Laserul YAG este o procedură simplă, fără durere și de scurtă durată care se efectuează în cabinetul medicului oftalmolog cu scopul de a îndepărta cataracta secundară.

Ce este cataracta secundară?

Cataracta secundară este cea mai întâlnită complicație postoperatorie. În timpul operației de cataractă sau operației de înlocuire cristalin în scop refractiv, medicul scoate cristalinul vechi, dar sacul cristalinian va rămâne în poziția sa anatomică, astfel încât medicul va implanta noul cristalin în acesta. Cataracta secundară reprezintă opacifierea acestui sac cristalinian în zona sa posterioară.

Care sunt simptomele cataractei secundare?

Simptomele cataractei secundare sunt diminuarea vederii, vedere încețoșată, aceleași simptome pe care pacientul le acuză și înaintea operației. În cazul pacienților tineri, care au facut operația de schimbare de cristalin în scop refractiv, s-a observat un ritm mai accelerat de diminuare a vederii.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare