Investigații Pentacam AXL Wave

Pentacam AXL Wave este un aparat multifuncțional utilizat pentru realizarea mai multor investigații asupra segmentului anterior al ochiului.

Ce presupun investigațiile cu Pentacam AXL Wave?

Pentacam AXL Wave este cel mai recent și mai versatil aparat, încorporând rapoarte intuitive bazate pe studii clinice, cu compatibilitate de rețea garantată și operabilitate completă a tuturor software-urilor și examinărilor Pentacam.

Investigațiile realizate cu PENTACAM AXL Wave nu afectează vederea, au durată foarte scurtă de execuție, sunt nedureroase, iar rezultatul este disponibil imediat. Printr-o expunere de foarte scurtă durată, aparatul poate oferi un diagnostic de maximă precizie pentru întregul segment anterior al ochiului, fiind numit „Standardul de Aur” (Gold Standard) în topografia și tomografia părții anterioare a ochiului.

Ghidul intuitiv permite examinarea ambilor ochi în mai puțin de cinci minute. Aceste noi caracteristici hardware și software permit analiza optică a performanței corneei totale, a ochiului total și a cristalinului sau IOL implantat. În plus, Pentacam AXL Wave vine cu un afișaj cuprinzător, aranjat clar, care prezintă toți parametrii pentru screeningul corneei, selectarea puterii IOL, calcularea puterii IOL, selecția și calculul ICL și diametrul pupilei în condiții de întunecare și întuneric. Rezultatele obtinute sunt utilizate în numeroase aplicații clinice, cum ar fi chirurgia refractivă a corneei, chirurgia refractivă a lentilelor, soluțiile de presbiopie și chirurgia standard a cataractei.

Ce afecțiuni se pot diagnostica investigații Pentacam AXL Wave?

Cu ajutorul Pentacam putem realiza o serie de investigații esențiale:

  • Topografii ale părții anterioare a ochiului
  • Tomografie oftalmologică
  • Biometrie optică
  • Aberometrie a întregului ochi
  • Autorefractometrie
  • Retroiluminare

Pentacam analizează centrul corneei, oferind măsurători topografice corneene precise, înainte de intervențiile chirurgicale în scop refractiv. Pentacam este un instrument indispensabil pentru evaluarea corneei pre- și post chirurgie refractivă.

Pentacam poate identifica cu precizie cazurile de ectazie și forme fruste de keratoconus.

Pentacam este utilizat în monitorizarea pre și post-operatorie a cazurilor de chirurgie cu implant de cristalin artificial IOL, dar și în screening-ul de keratoconus și glaucom.

Text revizuit medical de Dr. Teodor Holhos, Medic chirurg oftalmolog
Scris de Echipa Dr Holhos
Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Formular de programare