Clinica Oftalmologie Mediaș

Clinica Dr. Holhoș Mediaș a fost deschisă în anul 2018, fiind cea de-a treia deschisă în rețea. Punem la dispoziția pacienților servicii de diagnostic și tratament oftalmologic, alături de toată gama de servicii chirurgicale oftalmologice.

Operatii

La Clinica Oftalmologie Medias se realizează următoarele tipuri de operații:

Investigatii

Printre principalele investigatii care se efectueaza la Clinica de Oftalmologie Dr. Holhos din Medias, enumeram urmatoarele:

Descopera pe site pachetul complet de investigatii.

Consultatii

In functie de nevoile fiecarui pacient, la Clinica Oftalmologie Medias se pot face programari pentru urmatoarele tipuri de consultatii:

Tratamente

La Clinica Oftalmologie Medias sunt disponibile urmatoarele tipuri de tratamente:

Medici

Medic chirurg oftalmolog

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog. Doctor în științe medicale

Dr. Stupariu oferă consultații în cadrul clinicii Dr. Holhoș din Alba Iulia și Sibiu. A absolvit Facultatea de Medicină Victor Papilian Sibiu în 2011, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Vonica a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București și la Spitalul de Urgență din Sibiu. Studiile doctorale le-a finalizat la Universitatea de Medicină și Farmacie Sibiu.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, dr. Grigore a continuat ca medic rezident oftalmolog la Spitalul clinic Județean Mureș. Din 2017 colaborează ca medic oftalmolog cu Spitalul Orășenesc Luduș și tot din 2017, este parte din echipa rețelei Dr. Holhoș.

Mai multe detalii

Medic specialist oftalmolog

Dr. Alexandra Czika oferă consultații de specialitate în cadrul clinicii Dr. Holhoș din Mediaș.

Mai multe detalii

Medic rezident oftalmolog

Dr. Leafu-Popa este alături de echipa Dr. Holhoș din 2019, la clinica din Turda. Absolventă a Universității de Medicină și farmacie „Carol Davila“, București, dr. Leafu-Popa a urmat stagii de practică la Universitatea din Sheffield, Regatul Unit și la Clinica Rhéna din Strasbourg, Franța, pentru ca mai apoi să continue ca medic rezident oftalmolog, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Mai multe detalii

Preturi

Galerie foto

Localizare pe harta

Clinica Oftalmologie Mediaș

Șos. Sibiului, nr 55
Mediaș
România
L-V - 9-18, S - 10-14

Telefon: 0770 244 220
Email: clinicamedias@drholhos.ro

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare