Pentacam AXL Wave vizsgálatok

A Pentacam AXL Wave egy többfunkciós készülék, amelyet a szem elülső szegmensének különböző vizsgálataihoz használnak.

Mi a Pentacam AXL Wave vizsgálat?

A Pentacam AXL Wave a legújabb és legsokoldalúbb készülék, amely intuitív, klinikai vizsgálaton alapuló jelentéskészítést tartalmaz, garantált hálózati kompatibilitással és az összes Pentacam szoftver és vizsgálat teljes körű működőképességével.

A PENTACAM AXL Wave készülékkel végzett vizsgálatok látásbarátok, nagyon rövid idő alatt végezhetők el, fájdalommentesek és az eredmény azonnal rendelkezésre áll. Nagyon rövid expozíciós idővel a készülék a szem teljes elülső szegmensének rendkívül pontos diagnózisát képes biztosítani, és az elülső szemtopográfia és tomográfia „arany standardjának” nevezik.

Az intuitív útmutatás lehetővé teszi mindkét szem vizsgálatát kevesebb mint öt perc alatt. Ezek az új hardver- és szoftverfunkciók lehetővé teszik a teljes szaruhártya, a teljes szem és a beültetett lencse vagy IOL optikai teljesítményének elemzését. A Pentacam AXL Wave emellett átfogó, áttekinthető kijelzővel rendelkezik, amely a szaruhártya szűréséhez, az IOL-teljesítmény kiválasztásához, az IOL-teljesítmény kiszámításához, az ICL kiválasztásához és kiszámításához, valamint a pupilla átmérőjéhez sötétedési és sötét körülmények között is megjeleníti az összes paramétert. A kapott eredményeket számos klinikai alkalmazásban használják, például refraktív szaruhártya-műtétek, refraktív lencseműtétek, presbyopia megoldások és standard szürkehályogműtétek során.

Mit lehet diagnosztizálni a Pentacam AXL Wave vizsgálattal?

A Pentacam segítségével számos alapvető kivizsgálást tudunk elvégezni:

 • A szem elülső részének topográfiája
 • Szemészeti tomográfia
 • Optikai biometria
 • Az egész szem aberrometriája
 • Autorefraktometria
 • Retroillumináció

A Pentacam elemzi a szaruhártya közepét, pontos szaruhártya topográfiai méréseket biztosít a refraktív műtét előtt. A Pentacam nélkülözhetetlen eszköz a refraktív műtétek előtti és utáni szaruhártya-értékeléshez.

A Pentacam pontosan azonosítja a keratoconus ectasia és forme fruste eseteit.

A Pentacamot az IOL műlencseimplantátummal végzett műtétek előtti és utáni ellenőrzésére, de a keratoconus és a zöldhályog szűrésére is használják.

Dr. Teodor Holhos, szemészsebész által orvosilag felülvizsgált szöveg
Írta Dr. Holhos csapata
EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.