Vizsgálatok

A szemészeti szűrővizsgálat egy sor olyan eljárást foglal magában, amelyet a szakember végez a páciens látásminőségének megállapítása érdekében. Ahhoz, hogy a Dr. Holhoș klinikákon szemészeti konzultációt vehessen igénybe, előzetes időpont egyeztetésre van szükség. Ez lehetséges telefonos egyeztetéssel vagy a honlapon található űrlap kitöltésével. Az időeltolódás elkerülése érdekében ajánlott az időpontok betartása.

A szemészeti alapvizsgálat egy sor eljárásból áll, kezdve a szemész szakorvossal folytatott megbeszéléssel, a szakorvosi vizsgálatok ajánlásával és értelmezésével, valamint a végső diagnózis felállításával, beleértve az orvosi levelet is.

A műtétet követően előre meghatározott időközönként műtét utáni ellenőrzéseket végeznek.
Műtét utáni szürkehályog-ellenőrzés – a műtét után 45 nappal történik, és magában foglalja a látásélességet, a szemtónusmérést és a szemfenékvizsgálatot.

A gyermekszemészeti konzultációk minden korosztálynak szólnak, újszülött kortól 18 éves korig. A gyermek életkorának és együttműködési szintjének megfelelő speciális módszerek és nagy teljesítményű berendezések állnak rendelkezésre.

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.