Kolozsvári Szemészeti Klinika

A kolozsvári szemészeti klinika a Dr. Holhos hálózat 5. klinikája, amelynek célja, hogy kiváló kivizsgálási és sebészeti szolgáltatásokat nyújtson valamennyi szemészeti betegség esetében.

Műtétek

A kolozsvári Szemészeti Klinikán a következő típusú műtéteket végzik:

Kivizsgálások

Az kolozsvári Dr. Holhoș Szemészeti Klinikán végzett főbb vizsgálatok között a következőket említjük meg:

Fedezze fel a teljes kivizsgálási csomagot a weboldalon.

Vizsgálatok

Az kolozsvári Szemészeti Klinikán az egyes páciensek igényeitől függően a következő típusú vizsgálatokra lehet időpontot kérni:

Kezelések

Az kolozsvári Szemészeti Klinikán a következő típusú kezelések állnak rendelkezésre:

Orvosok

Szemész sebész

Dr. Teodor Holhoș a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Karon tanult, majd számos szakmai gyakorlatot folytatott az Egyesült Államokban, Svájcban, Németországban és Franciaországban. Tanulmányait évente több európai országban tartott és jelenleg is tartó továbbképzések és szakorvosi tanfolyamok egészítették és egészítik ki.

További részletek

Szemész és szemész szakorvos

Dr. Țicle konzultációkat tart Dr. Holhoș gyulafehérvári és tordai klinikáin, valamint a nagyenyedi rendelőben.Dr. Alexandra Țicle a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán végzett, és egész pályafutása során szemészeti és strabológiai, zöldhályog és látótér, vitreo-retinális és elülső pólus patológiai tanfolyamokon vett részt. 

További részletek

Elsődleges szemész

A marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Karon végzett, majd a Maros Megyei Klinikai Kórházban szemész rezidensként dolgozott tovább. 2017 óta szemészorvosként együttműködik a marosludasi Városi Kórházzal, és szintén 2017 óta a Dr. Holhoș hálózat csapatának tagja.

További részletek
Dr. Loredana Schiau-Popa

Szemész szakorvos

Árak

Fényképgaléria

A térképen való elhelyezkedés

Kolozsvári Szemészeti Klinika

Intre Lacuri u. 30a sz.
kolozsvár
Románia
H-P - 9-18, Sz - 10-14 (csak posztoperatív konzultációk esetén)

Telefon: 0377702882
Email: office@drholhos.ro

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.