Kivizsgálások

Bizonyos betegségek diagnosztizálása és előrehaladásának nyomon  követésére pácienseink a szemészeti szakvizsgálatok teljes skáláját igénybe vehetik. A Dr. Holhoș klinikákon használt műszerek a legmodernebb, nagy teljesítményű és kapacitású eszközök, amelyek révén pontosabb képet kaphatunk a szemészeti rendellenességekről és problémákról.

Az új OCT Optopol Revo FC a legösszetettebb készülék a szemfenék és a szem elülső szegmensének komplex vizsgálatához.

Az új Schwind MS-39 készülék egyedülálló Romániában, amely képes a lézeres refraktív sebészethez és a keratoconus pontos diagnózisához szükséges összetett és részletes szaruhártya-vizsgálatok elvégzésére.

A Pentacam AXL Wave egy többfunkciós készülék, amelyet a szem elülső szegmensének különböző vizsgálataihoz használnak.

Az OCT a szem elülső vagy hátsó pólusának értékelésére szolgál. Minden olyan esetben javallott, amikor a látás homályos vagy torz, más paraméterektől is függően.

A gyermekek szemészeti problémáinak felismerése az első lépés azok megoldása felé.

A spekuláris mikroszkópia egy nem invazív fotográfiai technika, amely lehetővé teszi a szaruhártya endothéliumának megjelenítését és elemzését.

Bizonyos szaruhártya patológiák diagnosztizálására használják. A szaruhártya topográfia egy nagyon pontos módszer, amely a szaruhártya számítógépes térképének elkészítéséből áll a szaruhártya betegségeinek diagnosztizálására.

A szemészeti biometria a szemgolyó hosszának mérésére szolgáló vizsgálat.

A szem ultrahangvizsgálata egy gyors, nem invazív vizsgálat, amelyet a klinikai gyakorlatban gyakran alkalmaznak a szem strukturális épségének és patológiájának felmérésére.

Az angiográfia a retina betegségeinek diagnosztizálására és előrehaladásának követésére szolgáló vizsgálat.

Az angifluorográfia olyan diagnosztikai eljárás, amely egy speciális kamerát használ a retinában lévő véráramlás rögzítésére.

A digitális retinális képalkotás gyors és fájdalommentes módja annak, hogy a szemorvos belenézzen a szem belsejébe, és nyomon kövesse a látás változásait.

A pachymetriás szemvizsgálat egy egyszerű, gyors, fájdalommentes vizsgálat a szaruhártya vastagságának mérésére. Ennek a mérésnek a segítségével jobban megérthetjük a leolvasott szemnyomásértéket, és megfelelő kezelési tervet dolgozhatunk ki.

A számítógépes perimetria (más néven látótér) a teljes perifériás (oldalsó) látóteret vizsgálja.

A gonioszkópia a szem elülső részének (elülső kamra) vizsgálata, a szaruhártya és az írisz között.

A szem a könnytermeléssel tartja fenn stabilan a nedvességtartalmát és távolítja el az idegen részecskéket. Ha a szem túl száraz vagy túl nedves, elvégezhető a Schirmer-teszt.

A tonometria olyan diagnosztikai vizsgálat, amely a szem belsejében lévő nyomást, az úgynevezett intraokuláris nyomást méri.

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.