Kivizsgálások

Bizonyos betegségek diagnosztizálása és előrehaladásának nyomon  követésére pácienseink a szemészeti szakvizsgálatok teljes skáláját igénybe vehetik. A Dr. Holhoș klinikákon használt műszerek a legmodernebb, nagy teljesítményű és kapacitású eszközök, amelyek révén pontosabb képet kaphatunk a szemészeti rendellenességekről és problémákról.

A Perseus egy endoteliális mikroszkóp, amely többféle vizsgálatot kínál, és amelyet a szaruhártya-dystrophiák, degeneratív betegségek diagnosztikájában, valamint a szürkehályogműtétek előtti és utáni értékelésben használnak.

Romániában egyedülálló: Az ArcScan Insight® 100 egy szaruhártya ultrahang szkenner, amely segít a klinikai és sebészeti döntések meghozatalában.

Az új OCT Optopol Revo FC a legösszetettebb készülék a szemfenék és a szem elülső szegmensének komplex vizsgálatához.

Az új Schwind MS-39 készülék egyedülálló Romániában, amely képes a lézeres refraktív sebészethez és a keratoconus pontos diagnózisához szükséges összetett és részletes szaruhártya-vizsgálatok elvégzésére.

A Pentacam AXL Wave egy többfunkciós készülék, amelyet a szem elülső szegmensének különböző vizsgálataihoz használnak.

Az OCT a szem elülső vagy hátsó pólusának értékelésére szolgál. Minden olyan esetben javallott, amikor a látás homályos vagy torz, más paraméterektől is függően.

A gyermekek szemészeti problémáinak felismerése az első lépés azok megoldása felé.

A spekuláris mikroszkópia egy nem invazív fotográfiai technika, amely lehetővé teszi a szaruhártya endothéliumának megjelenítését és elemzését.

Bizonyos szaruhártya patológiák diagnosztizálására használják. A szaruhártya topográfia egy nagyon pontos módszer, amely a szaruhártya számítógépes térképének elkészítéséből áll a szaruhártya betegségeinek diagnosztizálására.

A szemészeti biometria a szemgolyó hosszának mérésére szolgáló vizsgálat.

A szem ultrahangvizsgálata egy gyors, nem invazív vizsgálat, amelyet a klinikai gyakorlatban gyakran alkalmaznak a szem strukturális épségének és patológiájának felmérésére.

Az angiográfia a retina betegségeinek diagnosztizálására és előrehaladásának követésére szolgáló vizsgálat.

Az angifluorográfia olyan diagnosztikai eljárás, amely egy speciális kamerát használ a retinában lévő véráramlás rögzítésére.

A digitális retinális képalkotás gyors és fájdalommentes módja annak, hogy a szemorvos belenézzen a szem belsejébe, és nyomon kövesse a látás változásait.

A pachymetriás szemvizsgálat egy egyszerű, gyors, fájdalommentes vizsgálat a szaruhártya vastagságának mérésére. Ennek a mérésnek a segítségével jobban megérthetjük a leolvasott szemnyomásértéket, és megfelelő kezelési tervet dolgozhatunk ki.

A számítógépes perimetria (más néven látótér) a teljes perifériás (oldalsó) látóteret vizsgálja.

A gonioszkópia a szem elülső részének (elülső kamra) vizsgálata, a szaruhártya és az írisz között.

A szem a könnytermeléssel tartja fenn stabilan a nedvességtartalmát és távolítja el az idegen részecskéket. Ha a szem túl száraz vagy túl nedves, elvégezhető a Schirmer-teszt.

A tonometria olyan diagnosztikai vizsgálat, amely a szem belsejében lévő nyomást, az úgynevezett intraokuláris nyomást méri.

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.