Rendelők és klinikák

A marosvásárhelyi Szemészeti Klinika a Dr. Holhoș hálózat 6. klinikájaként minden szemészeti betegségben kiváló kivizsgálási és sebészeti szolgáltatásokat nyújt.

A 2011-ben Gyulafehérváron, Fehér megyében alapított klinika a Dr. Holhoș-hálózat első klinikája, amelynek célja, hogy a betegek számára nemzetközi színvonalú szemészeti szolgáltatásokat nyújtson.

A kolozsvári szemészeti klinika a Dr. Holhos hálózat 5. klinikája, amelynek célja, hogy kiváló kivizsgálási és sebészeti szolgáltatásokat nyújtson valamennyi szemészeti betegség esetében.

A nagyszebeni Dr. Holhoș Klinika 2021-ben nyílt meg, és ez a negyedik a hálózatban. A Dr. Holhoș Klinika minimálisan invazív sebészeti megoldásokat kínál a szürkehályogban, rövidlátásban, távollátásban, retina leválásban, zöldhályogban és egyéb szembetegségekben szenvedőknek.

A tordai klinikát 2017-ben nyitották meg, amely a második a hálózaton belül, abból a célból, hogy közelebb kerüljünk a tordai és kolozsvári páciensekhez.

A Dr. Holhoș medgyesi Klinika 2018-ban nyílt meg, a harmadik a hálózatban. A pácienseknek szemészeti diagnosztikai és kezelési szolgáltatásokat nyújtunk, valamint a szemészeti sebészeti szolgáltatások teljes skáláját.

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.