A csapat

Mindig a páciens az első, és minden egyes páciensünket gondoskodással és odafigyeléssel kezelünk, így a Dr. Holhos szemészeti klinikákon való tartózkodás élménye a lehető legkellemesebb marad. Dr. Holhoș csapata a hivatás és a szemészet iránt elkötelezett szakemberek dinamikus csapata.

Orvosok

Szemész sebész

Dr. Teodor Holhoș a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Karon tanult, majd számos szakmai gyakorlatot folytatott az Egyesült Államokban, Svájcban, Németországban és Franciaországban. Tanulmányait évente több európai országban tartott és jelenleg is tartó továbbképzések és szakorvosi tanfolyamok egészítették és egészítik ki.

További részletek

Szemész szakorvos. Az orvostudományok doktora

Dr. Stupariu konzultációkat tart Dr. Holhoș gyulafehérvári és nagyszebeni klinikáin. A nagyszebeni Victor Papilian Orvosi Karon végzett 2011-ben, majd a nagyszebeni Megyei Sürgősségi Klinikai Kórházban és a bukaresti Dr. Carol Davila Központi Katonai Sürgősségi Egyetemi Kórházban végezte rezidensképzését.

További részletek

Elsődleges szemész

Dr. Creț szakorvosi konzultációkat tart Dr. Holhoș doktorral a gyulafehérvári klinikán. Dr. Creț a háziorvos beutalójával tud konzultációkat biztosítani a klinika pácienseinek, a CNAS által biztosított havi keretösszegen belül.

További részletek

Szemész szakorvos

Dr. Vonica a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szerzett diplomát, majd a bukaresti Dr. Carol Davila Központi Katonai Sürgősségi Kórházban és a nagyszebeni Sürgősségi Kórházban végezte rezidensképzését. Doktori tanulmányait a nagyszebeni Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végezte.

További részletek

Elsődleges szemész és szemész

Dr. Laura Constantin szemész főorvos és gyerekszemész, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a gyermekek szemészeti rendellenességeinek diagnosztizálásában. Dr. Constantin a nagyszebeni „Victor Papilian” Orvosi Karon szerzett diplomát, majd a Nagyszebeni Megyei Kórházban végezte el a rezidensképzést.

További részletek

Szemész és szemész szakorvos

Dr. Țicle konzultációkat tart Dr. Holhoș gyulafehérvári és tordai klinikáin, valamint a nagyenyedi rendelőben.Dr. Alexandra Țicle a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán végzett, és egész pályafutása során szemészeti és strabológiai, zöldhályog és látótér, vitreo-retinális és elülső pólus patológiai tanfolyamokon vett részt. 

További részletek

Elsődleges szemész

A marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Karon végzett, majd a Maros Megyei Klinikai Kórházban szemész rezidensként dolgozott tovább. 2017 óta szemészorvosként együttműködik a marosludasi Városi Kórházzal, és szintén 2017 óta a Dr. Holhoș hálózat csapatának tagja.

További részletek

Szemész szakorvos

Dr. Czika Alexandra szaktanácsadást nyújt a Medgyesi Szemészeti Klinika

További részletek
Dr. Loredana Schiau-Popa

Szemész szakorvos

Dr. Larisa Cujbă

Szemész szakorvos

Dr. Floria Oana

Szemész szakorvos

Rusu-Badiu Ancuța Diana

Szemész szakorvos

Management

Vezérigazgató

A bukaresti Nemzeti Közegészségügyi és Egészségügyi Menedzsment Iskola kórházmenedzsment szakán végzett Andra a Dr. Holhoș hálózat egyik alapító tagja, Dr. Teodor Holhoș-szal együtt, amely több megyében szemészeti sebészeti klinikákat és orvosi optikai rendelőket foglal magában. Andra átvette a Dr. Holhoș hálózatot alkotó összes helyszín operatív és pénzügyi irányítását.

További részletek

Ügyvezető igazgató

Georgiana 13 év spanyolországi tartózkodás után tért vissza Romániába, ahol a madridi Alcala De Henares Egyetemen ápolói tanulmányokat is folytatott (Grado Enfermeria), és 2013-ban szerzett diplomát. 2013-ban a madridi Centro Medical Saluddia nővérként eltöltött idő után Georgiana úgy döntött, hogy visszatér Romániába.

További részletek

A tordai és medgyesi Klinika vezetője

Doru a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem pénzügy-bank szakán szerzett diplomát, miután középiskolai tanulmányait Tordán végezte informatika szakon. A gazdasági területen szerzett tapasztalatait az Egyesült Államokban végzett üzleti menedzsment képzéssel egészítette ki, valamint több, az orvosi területen a menedzsmentnek szentelt kongresszuson és szakirányú képzésen vett részt, többek között az Egyesült Államokban (Washington és San Diego) megrendezett Nemzetközi Szemészeti Kongresszusokon.

További részletek
Cordea Ioana Emanuela

A kolozsvári Klinika vezetője

Săcășan Bianca Ramona

A kolozsvári Klinika vezetője

Tandea Eliza Silvana

Tordai Rendelőintézet vezetője

Văcar Denisa

A Nagyszebeni Klinika felelős

Egészségügyi asszisztens
Pastiulea Aura
Haynal Ruxandra
Sular Nitu Ioana

Egészségügyi asszisztens

Sular Nitu Teodora

Egészségügyi asszisztens

Elena Vladeanu

Egészségügyi asszisztens

Zöld Vivienne

Egészségügyi asszisztens

Ceusan Andreea

Egészségügyi asszisztens

Bors Andreea Ofelia

Egészségügyi asszisztens

Vari Diana
Rusdea Mirela
Niculcea Georgiana Bianca
Isabela Baciu
Cristina Cristurean
Bianca Popa
Albu Corina
Teodora Poftodor
Danciu Codruta
Borcau Adina Georgiana
Borza Ioana
Fazekas Anca
Florina Dobra
Hudea Raluca
Topor Diana Ionela
Morar Gabriela
Stanciu Bianca Ioana
Értékesítési tanácsadó
Posta Madalina
Pacurar Ioana
Lorena Rațiu
Andreea Maria Popa
Alina Vulea
Suciu Loredana

Értékesítési tanácsadó

Folea Iulia

Értékesítési tanácsadó

Andreea Toader

Értékesítési tanácsadó

Mărcuș Mădălina
Popa Daniela
Ghitan Antonia Cristina
Andreiu Alexandra
Arion Oana Anca
Balan Ramona
Barna Bianca Miruna
Boian Monica
Cenusa Cristina Alexandra
Coman Nicoleta Laura
Fekete Dariana
Luca Laura Maria
Macavei Denisa Maria
Musteata Sorina
Todea Cristina
Rațiu Simona Codruta
Puia Coralia
Iancu Iulia Sorina
Látszerész
Rapea Lorena

Látszerész

Popescu Claudia

Látszerész

Țălnar Daniela
Todor Adina Nicoleta
Moldovan Gabriela
Marin Ana Maria
Drăgan Daniela Alexandrina
Suto Cristina Maria
Rusu Craiu Ana
Nagy Maria
Morariu Angela-Elena

Optometrista Gyulafehérvári Szemészeti Klinika

Recepció
Boitor Denisa
Muntean Anca Nicoleta
Jogi osztály
Nelega Nicoleta Maria
Oroian Denisa Cristina
Gazdasági osztály
Fulea Maria Iuliana
Mihai Mihaela Cosmina
Sicoe Elena Carola
Todor Adina Nicoleta
Vogth Georgeta Ruxandra
Szerelőcsoport
Negrea Andreea Maria
Oltean Ioana Adina
Mihăilean Mihaela Roxana
Call Center menedzser
Delia Drăghici
EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.