Kezelések

A másodlagos szürkehályog, a diabéteszes retinopátia vagy a glaukóma lézeres kezelése rövid, helyi érzéstelenítéssel és pupillatágító cseppek alkalmazásával végzett eljárás. Nem tekinthetők sebészeti beavatkozásnak, hanem a kórképtől függően különböző célokra alkalmazott célzott kezeléseknek.

A lézeres fotokoaguláció olyan orvosi eljárás, amely egy olyan fénysugár alkalmazásából áll, amely a szemmel érintkezve hőhatást fejt ki, ami a szem vérereinek finom kiégetését eredményezi. A patológiától függően ez az eljárás elvégezhető a műtőben vagy az orvosi rendelőben.

A YAG-lézer egy egyszerű, fájdalommentes és rövid ideig tartó eljárás, amelyet a szemorvosi szakrendelőben végeznek a szemproblémák orvoslására.

Az intravitreális injekciókat teljes szemészeti kivizsgálás (látásélesség, szemnyomásmérés, fénytörés és szemfenékvizsgálat), valamint OCT (optikai koherencia tomográfia) és szükség esetén angiofluorográfia (AFG) képalkotás után végzik.

A lézeres iridotómia olyan eljárás, amelynek lényege, hogy a szivárványhártyán keresztül vízelvezető csatornát készítünk a csarnokvíz számára, hogy megkönnyítsük annak eltávolítását.

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.