Kezelések

A másodlagos szürkehályog, a diabéteszes retinopátia vagy a glaukóma lézeres kezelése rövid, helyi érzéstelenítéssel és pupillatágító cseppek alkalmazásával végzett eljárás. Nem tekinthetők sebészeti beavatkozásnak, hanem a kórképtől függően különböző célokra alkalmazott célzott kezeléseknek.

A lézeres fotokoaguláció olyan orvosi eljárás, amely egy olyan fénysugár alkalmazásából áll, amely a szemmel érintkezve hőhatást fejt ki, ami a szem vérereinek finom kiégetését eredményezi. A patológiától függően ez az eljárás elvégezhető a műtőben vagy az orvosi rendelőben.

A YAG-lézer egy egyszerű, fájdalommentes és rövid ideig tartó eljárás, amelyet a szemorvosi szakrendelőben végeznek a szemproblémák orvoslására.

Az intravitreális injekciókat teljes szemészeti kivizsgálás (látásélesség, szemnyomásmérés, fénytörés és szemfenékvizsgálat), valamint OCT (optikai koherencia tomográfia) és szükség esetén angiofluorográfia (AFG) képalkotás után végzik.

A lézeres iridotómia olyan eljárás, amelynek lényege, hogy a szivárványhártyán keresztül vízelvezető csatornát készítünk a csarnokvíz számára, hogy megkönnyítsük annak eltávolítását.

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.