Nagyszebeni Szemészeti Klinika

A nagyszebeni Dr. Holhoș Klinika 2021-ben nyílt meg, és ez a negyedik a hálózatban. A Dr. Holhoș Klinika minimálisan invazív sebészeti megoldásokat kínál a szürkehályogban, rövidlátásban, távollátásban, retina leválásban, zöldhályogban és egyéb szembetegségekben szenvedőknek.

Műtétek

A nagyszebeni Szemészeti Klinikán a következő típusú műtéteket végzik:

Kivizsgálások

Az nagyszebeni Dr. Holhoș Szemészeti Klinikán végzett főbb vizsgálatok között a következőket említjük meg:

Fedezze fel a teljes kivizsgálási csomagot a weboldalon.

Vizsgálatok

Az nagyszebeni Szemészeti Klinikán az egyes páciensek igényeitől függően a következő típusú vizsgálatokra lehet időpontot kérni:

Kezelések

Az nagyszebeni Szemészeti Klinikán a következő típusú kezelések állnak rendelkezésre:

Orvosok

Szemész sebész

Dr. Teodor Holhoș a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Karon tanult, majd számos szakmai gyakorlatot folytatott az Egyesült Államokban, Svájcban, Németországban és Franciaországban. Tanulmányait évente több európai országban tartott és jelenleg is tartó továbbképzések és szakorvosi tanfolyamok egészítették és egészítik ki.

További részletek

Szemész szakorvos. Az orvostudományok doktora

Dr. Stupariu konzultációkat tart Dr. Holhoș gyulafehérvári és nagyszebeni klinikáin. A nagyszebeni Victor Papilian Orvosi Karon végzett 2011-ben, majd a nagyszebeni Megyei Sürgősségi Klinikai Kórházban és a bukaresti Dr. Carol Davila Központi Katonai Sürgősségi Egyetemi Kórházban végezte rezidensképzését.

További részletek

Szemész szakorvos

Dr. Vonica a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szerzett diplomát, majd a bukaresti Dr. Carol Davila Központi Katonai Sürgősségi Kórházban és a nagyszebeni Sürgősségi Kórházban végezte rezidensképzését. Doktori tanulmányait a nagyszebeni Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végezte.

További részletek

Elsődleges szemész és szemész

Dr. Laura Constantin szemész főorvos és gyerekszemész, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a gyermekek szemészeti rendellenességeinek diagnosztizálásában. Dr. Constantin a nagyszebeni „Victor Papilian” Orvosi Karon szerzett diplomát, majd a Nagyszebeni Megyei Kórházban végezte el a rezidensképzést.

További részletek

Árak

Fényképgaléria

A térképen való elhelyezkedés

Nagyszebeni Szemészeti Klinika

Dumbrăvii út, 111 sz.
Nagyszeben
Románia
H-P 9-18, Sz 10-14

Telefon: 0377702881
Email: sibiu@drholhos.ro

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.