A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Az első Dr. Holhoș klinika 2011-ben nyílt meg Gyulafehérváron. A Dr. Holhoș hálózat jelenleg 5 klinikát foglal magában Gyulafehérváron, Tordán, Medgyesen és Nagyszebenben, valamint a legújabb kolozsvári klinikát, és 12 optikát Fehér, Kolozs, Szeben és Maros megyében.

   EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

   Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

   A rendelők és klinikákelhelyezkedése

   Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

   A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

   – Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

   vagy

   – két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

   Megértésüket köszönjük!


    Szeretne megválni a szemüvegétől?
    Fénytörési rendellenesség
    Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
    egy másik műtétet javasoljunk?
    Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

    Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.