Medgyesi Szemészeti Klinika

A Dr. Holhoș medgyesi Klinika 2018-ban nyílt meg, a harmadik a hálózatban. A pácienseknek szemészeti diagnosztikai és kezelési szolgáltatásokat nyújtunk, valamint a szemészeti sebészeti szolgáltatások teljes skáláját.

Műtétek

A medgyesi Szemészeti Klinikán a következő típusú műtéteket végzik:

 

Kivizsgálások

Az gyulafehérvári Dr. Holhoș Szemészeti Klinikán végzett főbb vizsgálatok között a következőket említjük meg:

Fedezze fel a teljes kivizsgálási csomagot a weboldalon.

Vizsgálatok

Az gyulafehérvári Szemészeti Klinikán az egyes páciensek igényeitől függően a következő típusú vizsgálatokra lehet időpontot kérni:

Kezelések

Az gyulafehérvári Szemészeti Klinikán a következő típusú kezelések állnak rendelkezésre:

Orvosok

Szemész sebész

Dr. Teodor Holhoș a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Karon tanult, majd számos szakmai gyakorlatot folytatott az Egyesült Államokban, Svájcban, Németországban és Franciaországban. Tanulmányait évente több európai országban tartott és jelenleg is tartó továbbképzések és szakorvosi tanfolyamok egészítették és egészítik ki.

További részletek

Szemész szakorvos. Az orvostudományok doktora

Dr. Stupariu konzultációkat tart Dr. Holhoș gyulafehérvári és nagyszebeni klinikáin. A nagyszebeni Victor Papilian Orvosi Karon végzett 2011-ben, majd a nagyszebeni Megyei Sürgősségi Klinikai Kórházban és a bukaresti Dr. Carol Davila Központi Katonai Sürgősségi Egyetemi Kórházban végezte rezidensképzését.

További részletek

Szemész szakorvos

Dr. Vonica a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szerzett diplomát, majd a bukaresti Dr. Carol Davila Központi Katonai Sürgősségi Kórházban és a nagyszebeni Sürgősségi Kórházban végezte rezidensképzését. Doktori tanulmányait a nagyszebeni Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végezte.

További részletek

Elsődleges szemész

A marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Karon végzett, majd a Maros Megyei Klinikai Kórházban szemész rezidensként dolgozott tovább. 2017 óta szemészorvosként együttműködik a marosludasi Városi Kórházzal, és szintén 2017 óta a Dr. Holhoș hálózat csapatának tagja.

További részletek

Szemész szakorvos

Dr. Czika Alexandra szaktanácsadást nyújt a Medgyesi Szemészeti Klinika

További részletek

Árak

Fényképgaléria

A térképen való elhelyezkedés

Medgyesi Szemészeti Klinika

Sibiului sugárút, 55 sz.
Medgyes
Románia
H-P - 9-18, Sz - 10-14

Telefon: 0369422543
Email: clinicamedias@drholhos.ro

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.