Zeiss VisuMax & Mel 90, cea mai modernă platformă laser pentru operații refractive

Platforma laser Zeiss VisuMax & Mel 90, disponibilă în rețeaua Dr. Holhoș, este o suită refractivă unică, formată din aparatul Zeiss VisuMax, laserul Excimer Zeiss Mel 90 și modulul Presbyond, capabilă să ofere totalitatea operațiilor laser de reducere a dioptriilor.

Noua platformă Zeiss VisuMax & Mel 90 poate realiza operații laser pentru reducerea dioptriilor în câteva minute. O premieră pentru Transilvania, este operația laser Presbyond, singura intervenție laser din lume dedicată complet pacienților cu presbiopie, cu vârsta peste 40 ani. Este cel mai rapid și eficient tratament laser pentru pacienții cu acest diagnostic. Rețeaua Dr. Holhoș este singura din Transilvania și a doua din țară care oferă această operație pacienților. Presbyond este cea mai complexă operație laser din sfera oftalmologică. Presbiopia apare odată cu înaintarea în vârstă, de obicei după 40 ani, și se manifestă prin vedere neclară în special la apropiere, deoarece cristalinul își pierde din elasticitate și totodată din puterea de acomodație. Presbyond presupune un tratament personalizat pentru fiecare ochi în parte, minim invaziv, prin care se modifică puterea de refracție a corneei diferențiat la cei doi ochi. Operația durează câteva minute și se face la ambii ochi în aceeași ședință, cu anestezie locală.

O altă operație laser extrem de solicitată de către pacienți este operația pentru reducerea dioptriilor cu tehnologia RelEx SMILE de la Zeiss. Aceasta, alături de operația prin tehnologia FemtoLASIK, sunt printre cele mai noi tipuri de operații refractive laser. Tehnologia RelEx SMILE este o tehnologie revoluționară, cu maximul de confort pentru pacient, care nu doare deloc și oferă rezultate imediate. Afecțiunile care își vor găsi rezolvare cu această nouă tehnologie sunt miopia și astigmatismul.

”Platforma Zeiss VisuMax & Mel 90 este o minune a performanței în oftalmologie, fiind realizată de firma germană Zeiss, lideri mondiali în echipamente oftalmologice. Colaborăm cu Zeiss încă de la început, și implementăm cele mai noi tehnologii în clinicile noastre. Cu această platformă realizăm toate tipurile de operații laser pentru reducerea dioptriilor – laser Excimer PRK, FemtoLASIK, RelEx SMILE și Presbyond. Noile tehnologii – Presbyond și RelEx SMILE – sunt tehnologii de ultimă generație, cu care se pot realiza intervenții laser complexe și cu rezultate extraordinare”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Clinicile Dr. Holhoș oferă soluții chirurgicale minim invazive și celor care suferă de cataractă, afecțiuni ale retinei, glaucom și alte afecțiuni oculare. Toate intervențiile chirurgicale sunt efectuate de către dr. Holhoș, medicul chirurg cu specializare multi-disciplinară în sfera oftalmologică, acoperind toată sfera de afecțiuni și intervenții, de la operații complexe de retină, operații de glaucom și până la operații de cataractă și operații refractive laser.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare