Vreau promoția la operația SMILE Pro

Felicitări! Ai ales să renunți la ochelari cu operația SMILE Pro, cu reducere de 30% până pe 28 februarie, DOAR la clinica din Târgu Mureș. Iată mai jos câteva aspecte pe care trebuie să le știi:

 • Pentru a te înscrie în promoție, trebuie să completezi formularul de mai jos ȘI să realizezi consultul oftalmologic preliminar, în perioada campaniei (pana la finalul lunii februarie)
 • Reducerea se aplică doar operației SMILE Pro, nu și altor intervenții refractive laser din portofoliul nostru
 • Programarea pentru operație va fi la noua clinică din Târgu Mureș
 • Recomandarea finală pentru operație o face doar medicul oftalmolog, după consult de specialitate și investigații specifice. Menționăm că nu toți pacienții se încadrează pentru această operație, și sunt mai multe măsurători care trebuie realizate în prealabil.
 • Se pot înscrie în promoție doar pacienții care completează formularul de mai jos.
 • Completarea acestui formular nu echivalează cu o programare. Veți fi contactat ulterior de echipa noastră pentru programare.


  Would you like to give up glasses?
  Refractive error
  If, after investigations, SMILE Pro surgery is not recommended for you, do you agree to recommend you another surgery from our portfolio - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifocal lens implant?
  Do you suffer from other ocular diseases? Diabetic retinopathy, glaucoma, nystagmus, amblyopia (lazy eye), etc?

  Do you suffer from chronic diseases - blood pressure, diabetes, etc?

  Fă-ți o programare

  Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

  VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

  Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

  Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

  – Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

  sau

  – nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

  Vă mulțumim pentru înțelegere!