Vreau promoția la operația SMILE Pro

Felicitări! Ai ales să renunți la ochelari cu operația SMILE Pro, cu reducere de 30% până pe 31 mai, la clinica din SIBIU. Prețul operației în perioada 11 aprilie-31 mai este de 5530 lei/ ochi. Iată mai jos câteva aspecte pe care trebuie să le știi:

 • Pentru a te înscrie în promoție, trebuie să completezi formularul de mai jos ȘI să realizezi consultul oftalmologic preliminar, în perioada campaniei (pana pe 31 mai)
 • Reducerea se aplică doar operației SMILE Pro, nu și altor intervenții refractive laser din portofoliul nostru
 • Recomandarea finală pentru operație o face doar medicul oftalmolog, după consult de specialitate și investigații specifice. Menționăm că nu toți pacienții se încadrează pentru această operație, și sunt mai multe măsurători care trebuie realizate în prealabil.
 • Se pot înscrie în promoție doar pacienții care completează formularul de mai jos.
 • Completarea acestui formular nu echivalează cu o programare. Veți fi contactat ulterior de echipa noastră pentru programare.


  Doriți să renunțați la ochelari?
  Viciu de refractie
  Daca în urma investigațiilor, nu vă este recomandată operația SMILE Pro, sunteți de acord să vă recomandăm o altă operație din portofoliul nostru – PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, implant cristalin multifocal?
  Suferiți de alte boli oculare? Retinopatie diabetică, glaucom, nistagmus, ambliopie (ochi leneș), etc?

  Suferiți de boli cronice – tensiune arterială, diabet zaharat, etc?

  Fă-ți o programare

  Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

  VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

  Notă de informare pacienți cu privire la programarea la consult/operație

  Pacientul care își anulează o programare la consult/operație, o singură dată, cu cel puțin o zi înainte de programare, are dreptul la o a doua programare realizată în aceleași condiții.
  Dacă pacientul își anulează, în mod consecutiv, și cea de-a doua programare la consult și/sau operație, o nouă programare se va efectua doar dacă pacientul acceptă plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepție) atât pentru consult, cât și pentru operație.
  Pacientul care nu se prezintă la consult/operație, nu anunță anularea programării, și nici nu răspunde la apeluri, poate solicita o a doua programare doar dacă achită consultul/operația în avans.
  Pacienții care solicită programare pentru operațiile de retină sau cele laser Prk/Femtolasik/Smile Pro achită în avans 30% din contravaloarea operației. Programarea se va realiza doar după încasarea avansului. Dacă pacientul anunță cu minim 48h anterior intervenției că se află în imposibilitate obiectivă de a se prezenta, i se va restitui tot avansul achitat. Dacă pacientul nu se prezintă și nu anunță cu cel puțin 48h anterior imposibilitatea prezentării, avansul achitat se consideră a fi pierdut cu titlul de daune interese și nu se mai restituie.