Un nou concept de design pentru optica din Blaj

Optica medicală din Blaj a trecut printr-un proces de redesign și extindere, astfel încât în prezent se aliniază la spațiile cu noua identitate Dr. Holhoș, prezentând un decor unic, cu multă lumină și spațiu de expunere pentru produse.

În noua optică puteți achiziționa ochelari de vedere sau de soare, rame, lentile de ochelari sau de contact și accesorii, pentru adulți și copii, puteți beneficia de consult optometric (pentru dioptrii) gratuit, și de aparatură optometrică de ultimă generație.

Vă punem la dispoziție cele mai prestigioase branduri de #fashionEyewear, de la cele mai cunoscute branduri – Gucci, Guess, Police, MaxMara, Alexander McQueen, etc, alături de recomandări și informații de specialitate.

Ne găsiți în Blaj, Str. Eroilor Nr. 3; Tel.: 0374 947 427
Program L-V – 8:30-16:30, S – 9-14

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare