Promoții

Venim în întâmpinarea dvs cu oferte dedicate! V-am pregătit o serie de reduceri și promoții de care să vă bucurați în următoarea perioadă. Puteți vedea mai jos lista ofertelor noastre active.

Stai mult la calculator? Ai nevoie de protecția potrivită pentru ochi.

Oferim 20% reducere tuturor asistenților înscriși în OAMGMAMR.

Gama de lentile Zeiss Superb se numără printre lentilele din categoria premium, oferind cea mai înaltă precizie și tehnologie.

Consultul optometric, pentru dioptrii, este gratuit în toate locațiile Dr. Holhoș. Colegii noștri optometriști vă ajută cu realizarea consultației cu aparate computerizate, și măsurarea parametrilor ramei de ochelari.

Puteți alege acum pachetul nostru de rame & lentile antireflex, la doar 96 lei.

Venim în întâmpinarea dvs cu o ofertă foarte accesibilă de pachet, care include ramă ochelari, lentile și montaj, la prețul de doar 69 lei.

Azi e ziua ta? Primești automat 20% reducere la orice pereche de ochelari în opticile Dr. Holhoș, dacă ne arăți un act de identitate cu data nașterii.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Formular de programare