Promoții

Venim în întâmpinarea dvs cu oferte dedicate! V-am pregătit o serie de reduceri și promoții de care să vă bucurați în următoarea perioadă. Puteți vedea mai jos lista ofertelor noastre active.

Operații laser de la 1500 lei/ochi

Rame și lentile antireflex la 96 lei

Consultul optometric, pentru dioptrii, este gratuit în toate locațiile Dr. Holhoș. Colegii noștri optometriști vă ajută cu realizarea consultației cu aparate computerizate, și măsurarea parametrilor ramei de ochelari.

Puteți alege acum pachetul nostru de rame & lentile antireflex, la doar 96 lei.

Venim în întâmpinarea dvs cu o ofertă foarte accesibilă de pachet, care include ramă ochelari, lentile și montaj, la prețul de doar 69 lei.

Azi e ziua ta? Primești automat 20% reducere la orice pereche de ochelari în opticile Dr. Holhoș, dacă ne arăți un act de identitate cu data nașterii.

Lentilele Zeiss SmartLife sunt noua gamă de la Zeiss, dedicată stilului de viață actual.

Dacă petreceți mult timp în fața calculatorului, aveți nevoie de lentile de protecție, chiar dacă nu sunteți purtător de ochelari.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare