Prețuri investigații

Cât costă

Pachet chirurgie refractivă Laser PRK (OCT, pahimetrie, topografie)300 lei
Pachet chirurgie refractivă FEMTOLASIK/ SMILE/ PRESBYOND (OCT, pahimetrie, topografie, Pentacam, MS-39, numărătoare celule endoteliale)600 lei
Pachet cataractă (OCT, biometrie, ecografie, topografie)200 lei
Pachet reducere dioptrii prin implant IOL (OCT, biometrie, ecografie, topografie, IOL Master)300 lei
Pachet investigații glaucom250 lei
Angiografie și OCT300 lei
Angiofluorografie și OCT400 lei
Tratament Laser pt. cataractă secundară/ retinopatie diabetică/ glaucom200 lei
Ecografie oculară50 lei
Tomografie în coerență optică200 lei/ambii ochi
OCT control50 lei/ochi
IOL Master150 lei/ambii ochi
Retinofotografie50 lei
Pahimetrie50 lei
Gonioscopie50 lei
Testul Schrimer30 lei
Plusoptix60 lei
Consult complet copii cu Plusoptix200 lei
Examen de câmp vizual computerizat100 lei
Tonometrie oculară30 lei
Biometrie50 lei
Topografie corneană200 lei/ambii ochi
Numărătoare de celule endoteliale50 lei/ ambii ochi
Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare pacienți cu privire la programarea la consult/operație

Pacientul care își anulează o programare la consult/operație, o singură dată, cu cel puțin o zi înainte de programare, are dreptul la o a doua programare realizată în aceleași condiții.
Dacă pacientul își anulează, în mod consecutiv, și cea de-a doua programare la consult și/sau operație, o nouă programare se va efectua doar dacă pacientul acceptă plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepție) atât pentru consult, cât și pentru operație.
Pacientul care nu se prezintă la consult/operație, nu anunță anularea programării, și nici nu răspunde la apeluri, poate solicita o a doua programare doar dacă achită consultul/operația în avans.
Pacienții care solicită programare pentru operațiile de retină sau cele laser Prk/Femtolasik/Smile Pro achită în avans 30% din contravaloarea operației. Programarea se va realiza doar după încasarea avansului. Dacă pacientul anunță cu minim 48h anterior intervenției că se află în imposibilitate obiectivă de a se prezenta, i se va restitui tot avansul achitat. Dacă pacientul nu se prezintă și nu anunță cu cel puțin 48h anterior imposibilitatea prezentării, avansul achitat se consideră a fi pierdut cu titlul de daune interese și nu se mai restituie.