Preț special la operația SMILE, cea mai performantă operație refractivă LASER

  • Preț special în luna mai 2021 la operația SMILE, doar în rețeaua Dr. Holhoș: 50% reducere pentru primele operații SMILE
  • Gamă completă de operații oftalmologice refractive laser, în clinicile Dr. Holhoș

Luna mai a marcat debutul operațiilor laser refractive SMILE în rețeaua Dr. Holhoș, motiv pentru care am ales să oferim o reducere substanțială acestui tip de operație laser, primilor pacienți care se vor opera cu aceasta. Prima sesiune de operații SMILE a avut un preț redus cu 50%.

Tehnologia RelEx SMILE de la Zeiss este o tehnologie revoluționară, a treia generație de laser refractiv dezvoltată în oftalmologie, după PRK și LASIK. Inovația o reprezintă faptul că operația SMILE se efectuează fără flap și fără îndepărtarea epiteliului cornean. Celelalte tehnici refractive (PRK, LASIK sau LASEK) diferă prin realizarea acestor proceduri.

Tehnologia SMILE aduce beneficii în confortul pacienților, fiind o procedură refractivă minim invazivă. Este o intervenție lipsită de durere, care oferă rezultate imediate și recuperare rapidă postoperator. Rezultatele se pot vedea imediat după operație, pacienții având posibilitatea să vadă bine fără ochelari la nici 30 minute după ce s-a încheiat intervenția. Pacientul nu resimte decât un foarte ușor disconfort chiar și pe perioada recuperării, iar activitățile zilnice pot fi reluate după 72 ore. Procedura de operatie miopie si operatie astigmatism este recomandată pacienților diagnosticați cu vârsta de până în 40 ani. Se pot opera inclusiv miopii mari, de -10.

Tratamentul revoluționar SMILE se realizează cu ajutorul laserului cu femtosecunde, care permite efectuarea corecției într-un singur pas, într-o singură procedură. Operația se realizează pe noua platformă Zeiss VisuMax Mel 90, ultima generație în chirurgie refractivă, care include laserul cu femtosecunde și laserul Excimer Mel 90.

Pe aceeași platformă se realizează și operațiile Presbyond, cele mai complexe operații refractive laser la ora actuală, dedicate pacienților cu presbiopie. Operația Presbyond necesită o combinație de 2 lasere – laser cu femtosecunde și laser Excimer customizat. Operația laser Presbyond este singura intervenție laser din lume dedicată complet pacienților cu presbiopie, cu vârsta peste 40 ani. Este cel mai rapid și eficient tratament laser pentru pacienții cu acest diagnostic. Rețeaua Dr. Holhoș este singura din Transilvania și a doua din țară care oferă această operație pacienților.

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhoș oferă toate tipurile de operații laser pentru reducerea dioptriilor – laser Excimer PRK, FemtoLASIK (Operatie LASIK), RelEx SMILE și Presbyond.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare