Premieră în chirurgia oftalmologică din Transilvania, în rețeaua Dr. Holhoș

Dr. Holhoș este primul chirurg oftalmolog din Transilvania care realizează cele mai complexe operații refractive laser – operațiile Presbyond.

Presbyond este cea mai complexă operație laser din sfera oftalmologică, care necesită 2 lasere – laser cu femtosecunde și laser Excimer customizat – ambele disponibile pe cea mai modernă platformă refractivă, platforma laser Zeiss VisuMax & Mel 90, disponibilă în rețeaua ”Dr. Holhoș”. Operația laser Presbyond este singura intervenție laser din lume dedicată complet pacienților cu presbiopie, cu vârsta peste 40 ani. Este cel mai rapid și eficient tratament laser pentru pacienții cu acest diagnostic. Rețeaua Dr. Holhoș este singura din Transilvania și a doua din țară care oferă această operație pacienților.

Presbiopia apare odată cu înaintarea în vârstă, de obicei după 40 ani, și se manifestă prin vedere neclară în special la apropiere, deoarece cristalinul își pierde din elasticitate și totodată din puterea de acomodație. Presbyond presupune un tratament personalizat pentru fiecare ochi în parte, minim invaziv, prin care se modifică puterea de refracție a corneei, diferențiat la cei doi ochi. Operația durează câteva minute și se face la ambii ochi în aceeași ședință, cu anestezie locală.

Platforma chirurgicală pe care se realizează această operație este o minune a tehnologiei în sine, o suită refractivă unică, formată din aparatul Zeiss VisuMax, laserul Excimer Zeiss Mel 90 și modulul Presbyond, capabilă să ofere totalitatea operațiilor laser de reducere a dioptriilor.

O premieră pentru orașul Sibiu și pentru rețeaua Dr. Holhoș este și operația laser pentru reducerea dioptriilor cu tehnologia RelEx SMILE de la Zeiss, o tehnologie revoluționară, cu maximul de confort pentru pacient, care nu doare deloc și oferă rezultate imediate. Pacienții suferind de miopie și astigmatism, cu vârsta de până în 40 ani, pot fi operați cu această tehnologie. Rezultatele se pot vedea imediat după operație, pacienții având posibilitatea să vadă bine fără ochelari la 30 minute după ce s-a încheiat intervenția.

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhoș oferă toate tipurile de operații laser pentru reducerea dioptriilor – laser Excimer PRK, FemtoLASIK, RelEx SMILE și operatia cu Presbyond laser, ceea ce la momentul actual nu mai există decât la București.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare