Operații RelEx SMILE și FemtoLASIK la clinica Dr. Holhoș

Operația laser RelEx SMILE, alături de operația prin tehnologia FemtoLASIK, sunt noutăți absolute pentru rețeaua Dr. Holhoș și pentru Clinica Oftalmologie Sibiu! Tehnologia RelEx SMILE este o tehnologie revoluționară, cu maximul de confort pentru pacient, care nu doare deloc și oferă rezultate imediate. Afecțiunile care își vor găsi rezolvare cu această nouă tehnologie sunt miopia și astigmatismul.

Alături de operațiile laser Excimer PRK, acoperim toată gama de operații oftalmologice laser, putând să ne adaptăm astfel fiecărei afecțiuni și fiecărui caz în parte, cu procedura cea mai recomandată.
Oferim toate serviciile de chirurgie, tratament și consultații oftalmologice de specialitate, inclusiv operație de cataractă, operație dezlipire de retină sau operație miopie (operații de reducere a dioptriilor cu laser).

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare