Operații cu implant de cristalin

Cristaline artificiale (IOL)

Cristalinele artificiale (IOL) se utilizează în operațiile cu implant de cristalin. Operația cu implant de cristalin este singura opțiune de tratament pentru cataractă, și poate corecta miopia, hipermetropia, astigmatismul sau presbiopia. Citiți mai multe despre tipurile de operații pe site: operația de cataractă, operație miopie și operație astigmatism.

Am inclus în oferta noastră de cristaline o serie de cristaline premium (IOL) noi, de la cele mai prestigioase branduri de vision technology – Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, Zeiss. Am selectat cristaline cu un nivel ridicat de performanță și acuratețe vizuală, care permit o recuperare rapidă cu rezultate foarte bune.

Ce tip de cristalin puteți alege?

Cristalinele artificiale pot fi monofocale sau multifocale. În clinicile Dr. Holhoș, puteți opta pentru variante premium de cristaline multifocale, personalizate – Johnson&Johnson, Bausch și Zeiss – precum și pentru variante standard monofocale.

Cristalinele artificiale multifocale copiază cristalinul natural și elimină astfel nevoia de a purta ochelari, atât la distanță, cât și aproape. Cristalinele artificiale elimină și cataracta, dacă pacientul este diagnosticat și cu cataractă.
Cristalinele multifocale pot fi trifocale (oferă independență față de ochelari în proporție de 95%, pentru distanță, aproape și intermediar), bifocale (oferă independență față de ochelari în proporție de 85%, pentru distanță și aproape, iar cele bifocale EDOF oferă vedere la distanță, intermediar și aproape până în 60 cm), sau torice, potrivite pentru pacienții cu astigmatism.

Cristalinele artificiale monofocale oferă o vedere bună la o singură distanță. În urma acestei operații, veți avea în continuare nevoie de ochelari, fie de distanță, fie de aproape, în funcție de distanța corectată cu cristalinul ales.

Vezi aici lista de prețuri

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare