Operație cu implant de cristalin ZEISS TRIFOCAL TORIC

Puteți urmări INTEGRAL întreaga intervenție, în video-ul de la link.

Cel mai performant cristalin multifocal existent este ZEISS TRIFOCAL TORIC. Pacienta suferea de hipermetropie (dioptrii cu plus), cu cilindru, caz în care este recomandată operația cu implant de cristalin în locul celei laser, pentru a elimina riscul ca aceasta să recidiveze. Același tip de operație se realizează și în cazul cataractei. Cristalinul trifocal toric de la Zeiss oferă posibilitatea eliminării complete a dioptriilor și oferă independență deplină față de ochelari.
Intervenția a decurs impecabil, pacienta vede perfect, aceasta fiind operația la cel de-al doilea ochi.
Operația nu doare, se realizează sub anestezie locală cu picături, nu necesită spitalizare, pacientul poate pleca imediat acasă, și durează foarte puțin – mai exact, 4 minute și 25 sec, de la începerea operației propriu-zise și până la final.
Aparatul cu care se realizează această operație în clinicile Dr Holhoș este tot marca Zeiss – Lumera 700, ultima generație de microscoape de la Zeiss și cel mai performant în prezent.
Atunci când vine vorba de excelență în oftalmologie, calitatea Zeiss ne-a convins încă de la deschiderea primei clinici, și alegem întotdeauna echipamente și materiale ultra-performante de la partenerii noștri. Operația prezentată este doar una dintre miile de acest gen pe care le realizăm anual în clinicile noastre, peste 20% dintre acestea fiind realizate cu cristaline multifocale.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare