Operația Presbyond la clinica Dr. Holhoș

Clinica Dr. Holhoș din Sibiu va oferi pacienților întreaga gamă de operații oftalmologice, dar în premieră în Transilvania, va oferi operația laser Presbyond, singura intervenție laser din lume dedicată complet pacienților cu presbiopie, cu vârsta peste 40 ani. Este cel mai rapid și eficient tratament laser pentru pacienții cu acest diagnostic. Clinica Dr. Holhoș este singura din Transilvania și a doua din țară care oferă această operație pacienților. Presbyond este cea mai complexă operație laser din sfera oftalmologică, motiv pentru care este și cea mai costisitoare.

Presbiopia apare odată cu înaintarea în vârstă, de obicei după 40 ani, și se manifestă prin vedere neclară în special la apropiere, deoarece cristalinul își pierde din elasticitate și totodată din puterea de acomodație.

Presbyond presupune un tratament personalizat pentru fiecare ochi în parte, minim invaziv, prin care se modifică puterea de refracție a corneei ochiului dominant pentru a vedea bine la distanță iar la ochiul nondominant se modifică astfel încât să vadă bine la intermediar și aproape. Prin suprapunere, pacientul va vedea bine la toate distanțele, iar vederea va fi fără distorsiunile care se aflau pe lentilele de ochelari. Operația durează câteva minute, se face la ambii ochi în aceeași ședință, cu anestezie locală.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare