Operația LASER pentru reducerea dioptriilor, văzută de Andra Holhoș, după 4 ani

Andra Holhoș, soția medicului Teodor Holhoș, a ales operația laser pentru reducerea dioptriilor, acum 4 ani, în 2017. Realizată, evident, de către dr. Teodor Holhoș, operația a fost un succes, iar Andra nu a mai purtat ochelari niciodată de atunci, și vede perfect. Andra avea miopie, iar decizia de a renunța la ochelari a fost una asumată și cu mare încredere în experiența soțului.

Ne amintim alături de Andra cum a fost atunci și aflăm cum este acum. Vă povestește chiar ea, în video de mai jos.

În clinicile Dr. Holhoș realizăm toate tipurile de operații laser pentru miopie (operație miopie), operație astigmatism și hipermetropie: laser SMILE, FemtoLASIK, laser Excimer PRK. Dintre acestea, operația SMILE permite cea mai rapidă recuperare, și cel mai redus disconfort.

Postarea originală cu operația Andrei, și video aferent integral, poate fi vizualizată aici

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare