Unic in Romania: Investigații cu ArcScan

Unic în România: ArcScan Insight® 100 este un ecograf cornean care ne ajută în a lua decizii clinice și chirurgicale.

Design centrat pe pacient

ArcScan este conceput pentru a poziționa confortabil pacientul, astfel încât ochiul să privească prin centrul EyeSeal de unică folosință, menținându-și capul bine poziționat. Dispozitivele EyeSeal de unică folosință sunt utilizate pentru a preveni contaminarea între pacienți.

Oferind o abordare dramatic nouă a imagisticii corneene, dispozitivul a fost creat având în vedere eficiența și ușurința de utilizare.

Beneficii clinice

  • Imagistica de precizie din spatele irisului adună date pentru dimensionarea cristalinelor ICL/IOL
  • Măsurătorile cuprinzătoare ale segmentului anterior pot furniza date pentru managementul glaucomului 
  • Maparea stratului corneei cu unghi larg pentru evaluarea riscului de keratoconus și evaluări inlay
  • Spre deosebire de aparatele cu ultrasunete portabile, pacientul este așezat confortabil în fața dispozitivului, ușor accesibil operatorului lângă el. Reglând masa și ghidând pacientul în timp ce se aplecă, operatorul folosește feedback-ul vizual pe ecran pentru a centra ochiul. Apoi, în doar câteva secunde, fiecare scanare poate fi finalizată rapid. Durata poate varia între 5 până la 10 minute.

Sursa: ArcScan.com

Text revizuit medical de Dr. Teodor Holhos, Medic chirurg oftalmolog
Scris de Echipa Dr Holhos
Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare pacienți cu privire la programarea la consult/operație

Pacientul care își anulează o programare la consult/operație, o singură dată, cu cel puțin o zi înainte de programare, are dreptul la o a doua programare realizată în aceleași condiții.
Dacă pacientul își anulează, în mod consecutiv, și cea de-a doua programare la consult și/sau operație, o nouă programare se va efectua doar dacă pacientul acceptă plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepție) atât pentru consult, cât și pentru operație.
Pacientul care nu se prezintă la consult/operație, nu anunță anularea programării, și nici nu răspunde la apeluri, poate solicita o a doua programare doar dacă achită consultul/operația în avans.
Pacienții care solicită programare pentru operațiile de retină sau cele laser Prk/Femtolasik/Smile Pro achită în avans 30% din contravaloarea operației. Programarea se va realiza doar după încasarea avansului. Dacă pacientul anunță cu minim 48h anterior intervenției că se află în imposibilitate obiectivă de a se prezenta, i se va restitui tot avansul achitat. Dacă pacientul nu se prezintă și nu anunță cu cel puțin 48h anterior imposibilitatea prezentării, avansul achitat se consideră a fi pierdut cu titlul de daune interese și nu se mai restituie.