Investigații la superlativ, cu Pentacam® AXL Wave

Cel mai nou echipament pentru investigații dedicat chirurgiei refractive, disponibil în clinica Dr. Holhoș din Sibiu: Pentacam® AXL Wave, este un aparat unic, revoluționar, care combină pentru prima dată mai multe tipuri de scanare pentru a oferi o imagine completă, în detaliu, asupra corneei și a cristalinului.

Pentacam® AXL Wave se utilizează în investigațiile necesare pentru chirurgia laser, în special pentru operația SMILE, și pentru operația de înlocuire cristalin în scop refractiv. Printre funcțiile acestuia se numără:

  • Un singur proces de scanare intuitiv
  • Screening complet pentru posibile boli și anomalii
  • Evaluarea optică a corneei și a cristalinelor
  • Selecție optimă premium a cristalinului artificial, bazată pe măsurători reale
  • Cel mai actualizat calcul al puterii cristalinului artificial, pentru toate formele corneene
    Acest aparat aduce o mai mare ușurință în stabilirea unei anumite metode de operație și o mai mare certitudine în recomandările noastre.
Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare