ArcScan Insight 100®, szaruhártya ultrahang szkenner – Romániában egyedülálló

Romániában egyedülálló: Az ArcScan Insight® 100 egy szaruhártya ultrahang szkenner, amely segít a klinikai és sebészeti döntések meghozatalában.

Design centrat pe pacient

ArcScan este conceput pentru a poziționa confortabil pacientul, astfel încât ochiul să privească prin centrul EyeSeal de unică folosință, menținându-și capul bine poziționat. Dispozitivele EyeSeal de unică folosință sunt utilizate pentru a preveni contaminarea între pacienți.

Oferind o abordare dramatic nouă a imagisticii corneene, dispozitivul a fost creat având în vedere eficiența și ușurința de utilizare.

Beneficii clinice

 • Imagistica de precizie din spatele irisului adună date pentru dimensionarea cristalinelor ICL/IOL
 • Măsurătorile cuprinzătoare ale segmentului anterior pot furniza date pentru managementul glaucomului 
 • Maparea stratului corneei cu unghi larg pentru evaluarea riscului de keratoconus și evaluări inlay
 • Spre deosebire de aparatele cu ultrasunete portabile, pacientul este așezat confortabil în fața dispozitivului, ușor accesibil operatorului lângă el. Reglând masa și ghidând pacientul în timp ce se aplecă, operatorul folosește feedback-ul vizual pe ecran pentru a centra ochiul. Apoi, în doar câteva secunde, fiecare scanare poate fi finalizată rapid. Durata poate varia între 5 până la 10 minute.

Sursa: ArcScan.com

Dr. Teodor Holhos, szemészsebész által orvosilag felülvizsgált szöveg
Írta Dr. Holhos csapata
EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.