Kivizsgálások árai

Mennyibe kerül

PRK Lézeres refraktív sebészeti csomag (OCT, pachymetria, topográfia)300 lej
FEMTOLASIK/ SMILE/ PRESBYOND/ PRK refraktív sebészeti csomag (OCT, pachymetria, topográfia, Pentacam, MS-39, endothelsejtek száma)600 lej
Szürkehályog csomag (OCT, biometria, ultrahang, topográfia)200 lej
IOL implantátum dioptria csökkentő csomag (OCT, biometria, ultrahang, topográfia, IOL Master)300 lej
Zöldhályog vizsgálati csomag250 lej
Angiográfia és OCT300 lej
Angiofluorográfia és OCT400 lej
Lézeres kezelés másodlagos szürkehályog/diabéteszes retinopátia/ zöldhályog esetén200 lej
Szemészeti ultrahang50 lej
Optikai koherencia-tomográfia200 lej/mindkét szem
OCT ellenőrzés50 lei/szem
IOL Master150 lej/mindkét szem
Retinofotográfia50 lej
Pachymetria50 lej
Gonioszkópia50 lej
Schrimer teszt30 lej
Plusoptix60 lej
Teljes gyermekkivizsgálás a Plusoptix-szel200 lej
Számítógépes látótérvizsgálat100 lej
Szemészeti tonometria30 lej
Biometria50 lej
Szaruhártya topográfia200 lej/mindkét szem
Endothelsejtek száma50 lej/mindkét szem
EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.