Excimer Zeiss Mel 90 lézer

A LASER refraktív sebészet egy olyan kezelési módszer, amelyet a dioptriák korrekciójának gondolatával fejlesztettek ki. A műtét mindkét szemen elvégezhető egyazon kezelés során.

Az Excimer Zeiss MEL 90 Laser előnyei

 • A FLEXIQUENCE funkcióval 250 és 500 Hz között választhatunk, ami a műtét idejének csökkenését jelenti. Az 500 Hz-es frekvencia 1,3 másodperces ablációs sebességet eredményezhet 1 dioptriára. A rövidebb kezelések kényelmesebbek a páciens számára és kevesebb szorongást okoznak
 • Gyors szemkövető rövid reakcióidővel
 • Triple-A profil, a MEL 90 lézer fejlett ablációs algoritmusa egyesíti a korábbi lézerekben megtalálható, rendelkezésre álló profilokat

Lézertechnológiák

PRK: Ez az összes lézeres látásjavító műtét közül a legkisebb kockázatú. Ezt az évek során Európában és az Egyesült Államokban megoperált betegekről készült tanulmányok is alátámasztják, és ez egy olyan technológia, amelyet 1987-ben, több mint 30 évvel ezelőtt szabadalmaztattak és alkalmaztak először. A sebészeknek tehát hosszú tapasztalata van vele, és az idő lehetővé tette hatásainak egyértelmű nyomon követését.

LASIK a második, nemrégiben kifejlesztett technológia, a FemtoLASIK pedig a még fejlettebb változat, amely a LASIK műtét 2 lézerrel történő elvégzését jelenti. A szaruhártya lebenyt a femto lézerrel vágják, a dioptriákat pedig az Excimer lézerrel korrigálják. A végén a létrehozott lebenyt visszahelyezik a helyére.

SMILE a harmadik generáció része, az utolsóként jelent meg a szemészet világában. A SMILE műtét az egyetlen, amely a legmagasabb fokú kényelmet nyújtja a betegeknek – nem fáj, a kényelmetlenség abszolút minimális, a gyógyulás néhány napon belül megtörténik. 72 órán belül a betegek folytathatják napi tevékenységeiket. Az eredmény már 30 perccel a műtét után is látványos.

Mit kezelnek az Excimer lézerrel?

A Dr. Holhoș a szemészeti hálózaton belül ZEISS LASER EXCIMER MEL 90 lézert használnak a következő refrakciós hibák korrekciójához szükséges lézeres műtétek során:

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.