Excimer Zeiss Mel 90 lézer

A LASER refraktív sebészet egy olyan kezelési módszer, amelyet a dioptriák korrekciójának gondolatával fejlesztettek ki. A műtét mindkét szemen elvégezhető egyazon kezelés során.

Az Excimer Zeiss MEL 90 Laser előnyei

 • A FLEXIQUENCE funkcióval 250 és 500 Hz között választhatunk, ami a műtét idejének csökkenését jelenti. Az 500 Hz-es frekvencia 1,3 másodperces ablációs sebességet eredményezhet 1 dioptriára. A rövidebb kezelések kényelmesebbek a páciens számára és kevesebb szorongást okoznak
 • Gyors szemkövető rövid reakcióidővel
 • Triple-A profil, a MEL 90 lézer fejlett ablációs algoritmusa egyesíti a korábbi lézerekben megtalálható, rendelkezésre álló profilokat

Lézertechnológiák

PRK: Ez az összes lézeres látásjavító műtét közül a legkisebb kockázatú. Ezt az évek során Európában és az Egyesült Államokban megoperált betegekről készült tanulmányok is alátámasztják, és ez egy olyan technológia, amelyet 1987-ben, több mint 30 évvel ezelőtt szabadalmaztattak és alkalmaztak először. A sebészeknek tehát hosszú tapasztalata van vele, és az idő lehetővé tette hatásainak egyértelmű nyomon követését.

LASIK a második, nemrégiben kifejlesztett technológia, a FemtoLASIK pedig a még fejlettebb változat, amely a LASIK műtét 2 lézerrel történő elvégzését jelenti. A szaruhártya lebenyt a femto lézerrel vágják, a dioptriákat pedig az Excimer lézerrel korrigálják. A végén a létrehozott lebenyt visszahelyezik a helyére.

SMILE a harmadik generáció része, az utolsóként jelent meg a szemészet világában. A SMILE műtét az egyetlen, amely a legmagasabb fokú kényelmet nyújtja a betegeknek – nem fáj, a kényelmetlenség abszolút minimális, a gyógyulás néhány napon belül megtörténik. 72 órán belül a betegek folytathatják napi tevékenységeiket. Az eredmény már 30 perccel a műtét után is látványos.

Mit kezelnek az Excimer lézerrel?

A Dr. Holhoș a szemészeti hálózaton belül ZEISS LASER EXCIMER MEL 90 lézert használnak a következő refrakciós hibák korrekciójához szükséges lézeres műtétek során:

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.