Szaruhártya-vizsgálatok az OCT MS-39 készülékkel

Az új MS-39 készülék egyedülálló Romániában, amely képes a lézeres refraktív sebészethez és a keratoconus pontos diagnózisához szükséges összetett és részletes szaruhártya-vizsgálatok elvégzésére.

Mit kell tudni az MS-39-ről

Az MS-39 egy nagy teljesítményű OCT és topográf, amely kiemelkedő szintű szaruhártya részletességet és elemzést biztosít. A HD-felvételek több részletet és kiváló felbontást biztosítanak, és a legapróbb részletekig feltárják a szaruhártya szerkezetét.

Így e multidiszciplináris gép segítségével a lehető legjobb kezelési döntéseket hozhatjuk meg, és kizárhatunk bizonyos diagnózisokat. Elsősorban refraktív műtétek, keratoconus gyanúja, zöldhályog, lencseimplantáció vagy akár száraz szem szindróma esetén alkalmazzák.

Az MS-39 készülékkel a hám- és a sztrómaszövet egymástól elkülönítve vizsgálható – ez különösen hasznos a transzepithelialis kezelések előtt, illetve a keratoconus szűrése vagy a lencse posztoperatív kiértékelése során. A nagy felbontású metszetek lehetővé teszik a szaruhártya homályok mélységének pontosabb elemzését és a szaruhártya felszíni rendellenességek értékelését is.

A szaruhártya nagy felbontású keresztmetszeti képein kívül az MS-39 az iridocornealis szög, az írisz és a lencse képalkotó részleteit is biztosítja. Ez lehetővé teszi az egyénre szabott, megalapozott diagnózist, és még biztonságosabbá teszi a lézeres kezelést.

Az MS-39 készülék előnyei

 • A szem teljes elülső szegmenséről rendkívül nagy, akár 16 milliméteres átmérőjű keresztmetszeti képek jeleníthetők meg.
 • A szaruhártya szerkezetének rendkívül részletes mérése minden rétegében.
 • Nagy pontosságú információk a pachymetriáról és az elevációról, a görbületről és a dioptriás erősségről, mindegyik az elülső és a hátsó szaruhártya felszínéhez viszonyítva.
 • Magasabb fokú diagnosztikai bizonyosság a mélyreható háminformációknak köszönhetően
 • A hámtérkép rendkívül pontos ábrázolása, 3,6 mikrométeres felbontással a spektrális tartományú technológiának köszönhetően.
 • Kiváló képminőség a szem elülső szegmentumának 16 milliméter átmérőig terjedő szakaszán
 • Az MS-39 lehetővé teszi a szaruhártya rendkívül részletes áttekintését, beleértve a szaruhártya-aberrációkat is.
 • Keratoconus szűrés – fontos adatokat szolgáltat a szaruhártyáról, és hozzájárulhat a műtétet megelőzően az ectatia-val kapcsolatos esetleges szövődmények elkerüléséhez.
 • A sugárkövetési technológián alapuló intraokuláris lencse számítási modul kiválóan alkalmas kezelt vagy kezeletlen szemek refrakciós kezelésének tervezéséhez.
 • Az intraokuláris gyűrűk elhelyezése pontosan megtervezhető a pachymetriatérképek és a szaruhártya-emelkedési profil segítségével.
 • A glaukóma diagnózisában és nyomon követésében használt glaukómaszűrés
 • Az integrált funkció a pupillaátmérőt a meghatározott megvilágítási körülményektől függően dinamikusan vagy statikusan rögzíti. A pontos pupillaközéppont és pupillaátmérő adatok elengedhetetlenek a legtöbb refraktív kezelés tervezéséhez és elvégzéséhez.
 • Lencse biometria – A lencse vastagsága és a szemlencse pozíciója pontosan meghatározható az IOL-számítások finomításának támogatása érdekében.
 • „Száraz szem” elemzés – A Placido technológia lehetővé teszi a könnyfilm állapotának elemzését. Ez az információ támogatja a „száraz szem” tüneteinek diagnózisát.
EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Tájékoztató a Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózatban végzett konzultációról

A Dr. Holhos szemészeti szakrendelő hálózat fenntartja a jogot, hogy előzetes fizetést kérjen (átutalással vagy készpénzzel a hálózat klinikáinak recepcióján) azoktól a betegektől, akik:

– Két egymást követő időpontot lemondanak a klinikáinkon

vagy

– két egymást követő alkalommal nem jelennek meg az egyeztetett időpontokon klinikánkon.

Megértésüket köszönjük!


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.