Általános szerződési feltételek

Értékesítő adatai

Értékesítő cég neveSC ALPIS OPTIC LINE SRL
AdószámRO 31372837
CégjegyzékszámJ01/143/2017
Bejegyzett székhelyALBA IULIA, BLD REVOLUTIEI 1989, NR 2F, AP 3
Honlapwww.drholhos.ro

A Honlap az Értékesítő tulajdonát képezi, és a Honlap meglátogatása vagy a termékek megvásárlása az alábbi feltételek elfogadását jelenti, amelyek szerződéses értékkel bírnak az Értékesítő és az Ügyfél/Fogyasztó között. Az Ügyfél/Fogyasztónak javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a feltételeket. Az Értékesítő fenntartja azt a jogot, hogy ezeket a rendelkezéseket minden további értesítés nélkül módosítsa.

A termékre vonatkozó információk

 • A megadott információk csak bemutatási célokat szolgálnak. A Honlapon elérhető termékek leírásához használt összes információ (szövegek, képek, multimédiás bemutatók) nem jelentenek szerződéses kötelezettséget az Értékesítő részéről, azok kizárólag bemutatási célokat szolgálnak.
 • Színbeli különbségek a képek és a tényleges termék között. Az elektronikus eszközök (PC, Laptop, Tablet, Telefon) képernyője és azok beállításai miatt kérjük, vegye figyelembe, hogy a Honlapon megjelenített termékek színei és maguk a termékek között árnyalatbeli különbségek lehetnek.

Online értékesítési irányelvek

 • Fenntartjuk a jogot az árfolyamváltozás vagy más helyzetek miatti árváltoztatásra.
 • Miután az Értékesítő visszaigazolta az Ügyfél megrendelését, az árak nem módosíthatók.
 • Az Értékesítő a Honlapon bizonyos időn belül és a rendelkezésre álló készlet erejéig információkat tehet közzé az Értékesítő által kínált termékekről és/vagy akciókról.
 • Online fizetés esetén az Értékesítő nem felelős/nem tehető felelőssé az Ügyfélnél felmerülő egyéb többletköltségekért, beleértve, de nem kizárólagosan az Ügyfél kártyáját kibocsátó bank által alkalmazott devizaátváltási díjakat, ha a kibocsátási pénznem eltér az eredeti pénznemtől. A felelősség ezért a műveletért kizárólag az Ügyfelet terheli.

Panaszok

 • Kérjük, hogy használat előtt:
  • minden megvásárolt terméket ellenőrizzen az esetleges látható megjelenési vagy működési hibák tekintetében
  • gondosan olvassa el az egyes termékekhez mellékelt, használati utasítást tartalmazó címkéket
 • A termék használata után beérkezett panaszokat nem vesszük figyelembe.
 • Az Értékesítő az általa azonosított gyártási hibás termékeket kicseréli, vagy az Ügyfélnek visszatéríti a hibás termékek árát. Az eredeti címkével együtt küldje vissza őket.

Szerzői jogok

A Honlap teljes tartalma – képek, fényképek, szövegek, szimbólumok, webgrafikák, szkriptek, programok és egyéb adatok – az Értékesítő tulajdonát képezik, és a szerzői jog, valamint a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvények védelme alatt állnak. A fent felsorolt elemek bármelyikének az Értékesítő hozzájárulása nélküli felhasználása, átvétele, másolása vagy módosítása tilos és a vonatkozó jogszabályok szerint büntetendő.

Személyes adatok biztonsága

A személyes adatok biztonságával az Adatvédelmi irányelvek oldal foglalkozik, amely az Általános Szerződési Feltételek szerves részét képezi.

Záró rendelkezések

 • Az Értékesítő fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó vagy a Ügyfél előzetes értesítése nélkül módosítsa ezeket a rendelkezéseket, valamint a Honlapot, annak felépítését vagy bármely más, a Honlapot érintő változtatást.
 • Az Értékesítő nem vállal felelősséget a Honlapon bármilyen okból, többek között a Honlap rendszergazdája által el nem végzett módosítások vagy beállítások miatt bekövetkező hibákért.
 • Az Ügyfél és az Értékesítő között felmerülő bármilyen konfliktust a két fél közötti megállapodással békés úton kell rendezni. Amennyiben ez nem lehetséges, joghatósággal a román bíróságok rendelkeznek.
EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.


  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.