Személyes adatok feldolgozása

A PÁCIENS HOZZÁJÁRULÁSA a személyes adatok elektronikus úton történő feldolgozásához

Felhívjuk figyelmét, hogy ha kipipálja ezt a négyzetet, kifejezetten és egyértelműen hozzájárul személyes adatainak az EU 679/2016 rendelet és a mi adatvédelmi szabályzatunk rendelkezéseivel összhangban történő feldolgozásához.

A SC Holhoș Optic Line SRL az ön személyes adatainak következő kategóriáit kezeli, beleértve az érzékeny jellegű adatokat is: név, vezetéknév, életkor, lakcím, e-mail cím, telefonszám, az ön egészségi állapotára, betegségére vonatkozó adatok, egyéb egészségügyi adatok, valamint egyéb olyan személyes adatok, amelyeket ön önkéntesen ad meg nekünk az online konzultációs űrlap kitöltése által (például: a társaság online honlapjára való feltöltéssel hozzáférhetünk olyan személyes adatokhoz, mint például: beteglap, orvosi jelentés, orvosi levél, vizsgálatok). A GDPR feltételei értelmében a társaság az Ön személyes adatainak kezelése során az Adatkezelő szerepét tölti be.

Az Ön személyes adatait szemészeti orvosi szolgáltatások nyújtása céljából, azaz konzultáció, időpont-egyeztetés, megfelelő orvosi kezelés biztosítása, valamint az Adatkezelő jogos érdekének vagy jogi kötelezettségének teljesítése céljából dolgozzuk fel, tároljuk és használjuk fel.

Tájékoztatjuk, hogy az általunk kezelt személyes adatokkal kapcsolatban Önt a következő jogok illetik meg: a tájékoztatáshoz való jog, a hozzáférés joga, az adatok helyesbítéséhez való jog, az adatok törléséhez való jog („az elfeledtetéshez való jog”), az adatkezelés korlátozásához való jog, az adathordozhatósághoz való jog, a tiltakozáshoz való jog, az automatikus feldolgozás vagy profilalkotás tilalmához való jog, valamint az adott hozzájárulás visszavonásához való jog.

Ha további információkat szeretne kapni arról, hogy a SC Holhoș Optic Line SRL hogyan végzi az adatfeldolgozást, és miként gyakorolhatja Ön a jogait, kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.: https://www.drholhos.ro/hu/adatvedelem/ 

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT

Időpontot gyorsan foglalhat a jobb oldali űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül. A recepción dolgozó kollégáink szívesen tájékoztatják Önt a szabad időpontokról és a szükséges információkról. Az űrlap kitöltése nem időpont egyeztetés vagy időpont megerősítés, hanem időpontigénylés. Csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ellenőrizze az orvosok elérhetőségét és időpontot egyeztessen.

A rendelők és klinikákelhelyezkedése

Betegtájékoztató a konzultációra/műtétre történő időpont-egyeztetéshez

Az a páciens, aki a konzultációra/műtétre szóló időpontot egyszer, legalább egy nappal az időpont előtt lemondja, ugyanolyan feltételek mellett jogosult egy második időpontra.
Ha a páciens a második alkalommal is lemondja a konzultáció és/vagy műtét időpontját, új időpontot csak akkor kap, ha elfogadja az előzetes fizetést (fizetési megbízással vagy készpénzzel a recepción) úgy a konzultációra, mint a műtétre vonatkozóan.
Az a beteg, aki nem jelenik meg a konzultáción/műtéten, nem mondja le az időpontot, és nem válaszol a hívásokra, csak akkor kérhet második időpontot, ha a konzultációért/műtétért előre fizet.
A Prk/Femtolasik/Smile Pro retina- vagy lézeres műtétre időpontot kérő páciensek a műtét költségének 30%-át előre fizetik. Az időpontot csak az előleg átvétele után egyeztetjük. Ha a páciens a műtét előtt legalább 48 órával jelzi, hogy objektív okokból nem tud megjelenni, a teljes előleget visszafizetjük. Ha a páciens nem jelenik meg, és nem jelzi legalább 48 órával korábban, hogy nem tud megjelenni, a befizetett előleg kártérítés címén elveszettnek minősül, és nem térítjük vissza.






  Szeretne megválni a szemüvegétől?
  Fénytörési rendellenesség
  Amennyiben vizsgálatai nem javasolják a SMILE Pro műtétet, beleegyezik, hogy a kínálatunkból - PRK, FemtoLASIK, SMILE, Presbyond, multifokális műlencseimplantátum -
  egy másik műtétet javasoljunk?
  Szenved-e egyéb szembetegségben? Diabéteszes retinopátia, glaukóma, nystagmus (szemtekerezgés), amblyopia (lusta szem), stb?

  Szenved-e krónikus betegségekben - magas vérnyomás, cukorbetegség stb.