Echipa Dr. Holhoș, la ESCRS – Amsterdam

În octombrie 2021, echipa Dr. Holhoș a participat la Congresul ESCRS (European Society of Cataract and Refractive Surgeons), la Amsterdam, cel mai important eveniment de chirurgie oftalmologică la nivel european.

Ne bucurăm că am reușit să participăm alături de echipa de medici: dr. Teodor Holhoș, dr. Flavia Vonica, dr. Laurențiu Stupariu, dr. Alexandra Țicle, dr. Cristina Grigore. ESCRS ne oferă oportunitatea de a vedea și testa toate tehnologiile și aparatele nou apărute în domeniul chirurgiei refractive și a cataractei, operațiile cele mai solicitate în clinicile noastre. Firme ca Zeiss, Ziemmer, Bausch&Lomb, Johnson&Johnson, expun cele mai noi aparate și produse în cadrul acestor evenimente.

Dr. Holhoș a avut ocazia să testeze operațiile pe cel mai nou laser Ziemmer Z8 Neo, capabil să realizeze operații refractive cu a 3-a generație de laser, și singurul capabil să realizeze și operații de cataractă.

Am avut șansa să ne acomodăm cu cea mai nouă platformă refractivă Zeiss, VisuMax 800, prima din lume care poate realiza operații la dioptriile cu + (plus). Dr. Holhoș a avut ocazia să realizeze în premieră operația SMILE PRO la +6 dioptrii. Performanțele acestui aparat, excepțional, ultraperformant, cu o precizie și abilități unice, ne-au uimit și ne-au făcut să ne dorim acest aparat și în clinicile Dr. Holhoș.

Un alt echipament de ultimă generație testat la ESCRS a fost noul laser Schwind ATOS, singurul care a primit premiul German Innovation Award 2021. Este unul dintre cele mai performante lasere cu femtosecunde, iar dr. Holhoș a avut ocazia să realizeze o operație de test pe unul din aparatele expuse în cadrul ESCRS. Laserul este dotat cu un sistemul unic de eye tracking, și oferă o viteză, precizie și siguranță de neegalat, în special pentru cazurile de operatie astigmatism.

Este important pentru noi să fim la curent cu tot ce se dezvoltă nou în acest domeniu, ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai noi tehnologii și servicii oftalmologice.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare