Echipa Dr. Holhoș, în Statele Unite ale Americii

Am petrecut 2 săptămâni în SUA, cu ocazia Congresului ASCRS-ASOA, organizat de Societatea Americană de Cataractă și Chirurgie refractivă, cel mai important eveniment mondial din domeniul chirurgiei oftalmologice. Evenimentele și workshop-urile din cadrul ASCRS-ASOA din SUA, și teambuilding-ul continuat pe cealaltă coastă a Americii, în Florida, ne-au ajutat să evoluăm ca echipă și mai mult, am acumulat informații și idei noi pe care le vom pune în practică în clinicile noastre.

”Participarea la acest eveniment ne-a confirmat faptul că serviciile pe care le oferim sunt cu adevărat la standarde internaționale, lucru care ne bucură. Toate tehnologiile care fac parte din dotarea clinicilor noastre au fost prezente la acest congres, fiind de ultimă generație.

Avem în plan introducerea de noi tehnici și operații, cu atât mai mult cu cât am putut testa în SUA echipamentele respective”, spune dr. Teodor Holhoș.

Congresul ASCRS include și modulul ASOA, aferent practicilor manageriale și totalitatea funcțiunilor administrative legate de clinicile oftalmologice. Oferă o experiență educațională extraordinară pentru manageri și personal administrativ din cadrul clinicii.

Andra Holhoș, director general rețea oftalmologie, alături de colegii din management, a participat și anul acesta la reuniunea ASOA. În fiecare an, ASOA a ridicat ștacheta educațională, oferind participanților oportunități excepționale de training și învățare.

Suntem încântați de întreaga experiență și ne bucurăm că am putut fi acolo. În fiecare an, am încercat creșterea numărului de participanți la acest eveniment, iar anul acesta am ajuns la o echipă de 12 colegi din 3 clinici.
La anul ne dorim o participare și mai numeroasă!

O echipă unită și bine instruită stă la baza unui bun management în orice organizație. Dr. Holhoș a susținut întotdeauna accesul echipei la training-uri de specialitate și de calitate, iar cel din SUA este la ora actuală cel mai complet, la nivel mondial.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare