Cum decurge o operație de reducere a dioptriilor cu noul laser Zeiss Mel 90

Cum decurge o operație miopie cu noul laser Zeiss Mel 90, la clinica Dr. Holhoș. Puteți urmări operația colegei noastre, Viviana, asistentă medicală în Clinica Oftalmologie Alba Iulia. Viviana a purtat până acum lentile de contact, fiind diagnosticată din copilărie cu miopie cu astigmatism (OD -4.00 / -075 cyl, OS -4.25/ -1.25 cyl). A prins curaj să facă acum operația laser pentru eliminare dioptrii, cu noul laser Excimer Mel 90. Operația a fost un succes, Viviana a renunțat acum complet la lentilele de contact!
Laserul Mel 90, este vârful de gamă de la Zeiss și în premieră în Transilvania, are disponibil și modulul Presbyond Laser, care oferă posibilitatea efectuării de operații laser și la pacienții peste 40 ani.
Ne bucurăm când colegii noștri au încredere și devin și pacienții noștri. Este a 4-a colegă care se operează cu laser Excimer. Toate operațiile au fost de succes, iar pacientele-colege sunt foarte mulțumite!

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare