Cristalinele TECNIS® Synergy™

Tecnis Synergy ™ sunt cristaline din gama premium, multifocale, care oferă beneficii funcționale pentru pacienți. Acestea oferă o vedere bună, continuă, cu contrast ridicat pentru pacienții cu cataractă, de departe până aproape, chiar și în condiții de lumină slabă. Sunt disponibile de luna aceasta și în rețeaua Dr. Holhoș.

Sunt dedicate pentru operațiile de cataractă și pentru cele de reducere de dioptrii cu implant de cristalin.

O inovație revoluționară care:

  • Oferă o vedere continuă, mai largă decât un cristalin care corectează presbiopia.
  • Oferă o vedere mai bună la apropiere, zi și noapte.
  • Combină beneficiile optice unice ale tehnologiilor refractive multifocale TECNIS® și EDOF.

Cristalinele TECNIS sunt dezvoltate de InteliLight™, oferind o combinație inovatoare de trei tehnologii proprietare:

  • Echelette de înaltă rezoluție – extinde profunzimea focalizării pentru o vedere neîntreruptă, ajută la reducerea dispersiei luminii și a intensității halo-ului.
  • Achromatic Technology – design acromatic care corectează aberația cromatică pentru a spori contrastul imaginii, zi și noapte.
  • Filtru de lumină violetă – conceput pentru a atenua disphotopsia, inclusiv halourile, strălucirea și vederea de puncte luminoase radiale.

Datele clinice demonstrează că TECNIS Synergy ™ oferă o vedere bună continuă, la toate distanțele și oferă pacienților libertatea de a se concentra mai ușor în spațiu și de a trece de la o distanță la alta cu ușurință, fără utilizarea ochelarilor.

Am inclus în oferta noastră și aceste cristaline din gama premium, din dorința de a oferi pacienților produse noi, performante, de ultimă generație.

Disponibil și în varianta Toric II – TECNIS SynergyTM Toric II IOL

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare